Problema implant

09-07-2020
cristian.neo
Nu este medic/terapeut
cristian.neo
Acum 3 zile mi s-au montat 3 coroane la 3 implanturi, unul singur langa canin pe arcada superioara si doua pe premolarii de pe maxilar, ambii pe aceeasi parte..alaturati. Nu am mai facut implanturi, nu stiu daca "asa trebuie sa fie", cert e ca intre cei doi alaturati exista un spatiu mare intre ei, la partea de langa gingie, astfel incat raman resturi de mancare cere nu pot fi scoase decat cu scobitoarea. E adevarat ca gingia este retrasa (nu a fost nevoie de aditie osoasa) fata de dintii existenti, dar nu asta e avantajul unui implant, ca se scapa de resturile de mancare cu care ne-am confrunta in cazul unei punti? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Pe langa asta, implantul de langa canin s-a ciobit azi de dimineata.o mica portiune care facea contact cu dintele vecin, in asa fel incat acum exista o "strungareata" intre ei.precizez ca nu am mancat pietre intre timp. O sa ii fac o vizita medicului implantolog, intuiesc raspunsurile dumnealui, de aceea doresc o parere din partea dvs pentru a incerca sa evaluez corect situatia. Multumesc!
2 comentarii
0
13-07-2020, ora 14:36
cristian.neo
Nu este medic/terapeut
cristian.neo
Nimeni?
0
17-07-2020, ora 15:50
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, situatia dumeavoastra nu poate fi evaluata pe forum. Exista niste spatii/ zone in jurul lucrarilor pe implante ce trebuie igienizate cu periuta dentara si dus bucal. Pentru spatiile dinte/implant sunt si alte dispozitile, periute interdentare ce ajuta la curatarea lor. Discutati cu medicul dumeavoastra toate aceste detalii si puteti cere si o alta parere, clinic, daca considerati necesar. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •