problema in legatura cu ciclul
deci am 13 ani si am avut un ciclu menstraul neregulat im venea la 2 luni si akm de curand mi-a venit la o luna si mi-a venit f. putin asta s-a intamplat chiar azy si pana in momentul de fata nu mi-a mai venit ce pot sa fac? multumesc anticipat
2 comentarii
Este bine sa incepi sa adopti o alimentatie sanatoasa (mai putine prajeli, grasimi etc), pentru ca problema reflecta o dereglare hormonala ( dezechilibru estrogen-progesteron) si poate avea ca urmari: o menstra neregulata, formare de chisturi ovariene, noduli la san etc. Nu ne speriem din asta insa este important sa ne orientam catre un regim de viata echilibrat. Pentru inceput este nevoie pentru echilibrare de un complex de acizi grasi nesaturati de tip cis-linoleic, gama-linolenic... se gasesc in produse precum Uleiul de primula de seara! Este un produs naturist si foarte eficient! Succes si sanatate!
buna fetelor! am si eu o intrebare. mi-a venit ciclul doar o jumatate de zi si foarte putin (nici macar nu am murdarit absorbantul) Care credeti ca ar putea fi cauza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 3Probleme cu ciclu?
- 4am aproape 18 ani si ciclul neregulat
- 3probleme ciclu
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 10menstruatie intarziata
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 98Sa ma ingrijorez?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 7test de sarcina
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 1Ciclu neregulat
- 1Menstruatie regulata sau neregulata
- 0Menstruatie neregulata
- 1Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: