problema in respiratie
buna ziua
va rog sa ma ajutati ! am 60 ani, am probleme cu respiratia datorita unui nod in git ce persista de 5 zile si se acutizeaza el este mai accentuat noaptea nu pot sa dorm stau numai in sezut ma strige de marul lui adam cu impresia ca am o camase care ma stringe de git fiind incheiata foarte strins Am probleme si cu balonare la stomac.s-ar putea sa aiba vreo legatura??
Am fost la medic de familie si mi-a dat sa urmez cu nitropector, teotard, espumisan dar nu se cunoaste nimic sunt tot mai rau.Are cineva sa-mi de-a niste sfaturi ??Din ce cauza ar putea fi ?
Multumesc anticipat !
va rog sa ma ajutati ! am 60 ani, am probleme cu respiratia datorita unui nod in git ce persista de 5 zile si se acutizeaza el este mai accentuat noaptea nu pot sa dorm stau numai in sezut ma strige de marul lui adam cu impresia ca am o camase care ma stringe de git fiind incheiata foarte strins Am probleme si cu balonare la stomac.s-ar putea sa aiba vreo legatura??
Am fost la medic de familie si mi-a dat sa urmez cu nitropector, teotard, espumisan dar nu se cunoaste nimic sunt tot mai rau.Are cineva sa-mi de-a niste sfaturi ??Din ce cauza ar putea fi ?
Multumesc anticipat !
1 comentarii
Bună ziua! Dacă aveți boală de reflux gastroesofagian, aceasta se poate asocia cu o astfel de senzație. Sunteți o persoană alergică? Aveți probleme pulmonare sau în sfera ORL? Vă recomand consult la pneumologie, ORL, gastroenterologie, apoi endocrinologie pentru tiroidă. O zi liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii