Problema la decalotare

20-01-2014
problemutza11
Nu este medic/terapeut
problemutza11
Buna am aproape 15 ani si am o intrebare mai intima care nu iam puso nimanui din familie fiindca mie cam jena sa intreb asa ceva... Am o problema la decalotare nu reusesc sa mi decalotez penisul nici in stare normala nici in cea in care sunt excitat...catva catva pot dar nu destul (aproximativ jumate) poate ca inca nu sunt pregatit de asta si nu e posibil la varsta mea. Dar am uni prieteni care au reusit si sunt virgini(la fel ca mine) va rog ajutatima sunt intro stare ciudata... Am auzit ca se poate ajunge chiar si la operatie chirurgicala. Sper ca nu e cazul... Multumesc!
3 comentarii
0
20-01-2014, ora 21:48
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Trebuie forţată un pic. Când se face igiena personala, este bine de folosit câteva picături de ulei şi apoi încercată uşor, gradat, "decalotarea" cum zici tu. Trebuie încercat aşa de câte ori ai ocazia, clar in mod zilnic. Medicul va face asta dar poate mai agresiv.
0
20-01-2014, ora 21:54
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Salut
Sper sa te pot ajuta cu un sfat.in primul rand ceea ce trebuie sa faci tu, este ca atunci cand faci baie(dus) sa decalotezi usor sub jet de apa impreuna cu gelul de dus(s-au ceea ce folosesti tu) pentru ca decalotarea sa se faca fara durere.si asta sa o faci de feicare data...poate ca la inceput o sa doara, dar pe parcurs o sa dea rezultate o sa vezi...inca un lucru f important este da decalotezi la urinare...este f important sa faci de fiecare data cand urinezi(este f important pt igiena in primul rand si apoi pentru o decalotare f usoara)...decaloteaza si cand e in stare flasca(adica normala..nu in erectie)deoarece faci ca pielea sa se invete in aceasta stare de decalotare...lasi durerea la o parte si incepi sa faci exercitii, ca daca nu vei avea probleme(dureri) in timpul actului sexual(cand va venii vremea)..o seara faina!!!
0
21-01-2014, ora 07:16
problemutza11
Nu este medic/terapeut
problemutza11
Multumesc pentru sfaturi :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalotarea penisului
  •