Problema la penis.

Buna seara! Am 17 ani si am o problema la penis. Sambata trecuta cand faceam dus, m'am masturbat, penisul era plin de sapun, si l'am 'agresat' in momentul masturbarii. Dupa dus, m'a intepat putin, urmand ca in zilele urmatoare, sa am aceasta senzatie de intepatura cand dadeam cu mana pe la capul penisului. Imi e frica de boli si am tot cautat raspunsuri pe internet, de la alti oameni, cu probleme asemanatoare, insa nu au facut decat sa ma sperie mai mult si n'am gasit nimic concret. Imi e frica sa le spun parintilor, dar si rusine. Tin sa precizez ca sunt virgin. Chiar nu stiu unde sa mai caut, si am ajuns aici, sper sa nu fie nimic grav, sau care sa nu treaca. Pur si simplu am teama asta de boli. In seara asta, am facut iar un dus, si vad ca ma cam inteapa, fara sa'l ating, dandu'mi o senzatie de disconfort, dar nu insuportabila, insa destul de jenanta. Nu stiu ce sa fac. Am ajuns sa ma panichez ca altceva. Va rog, daca puteti, ajutati'ma.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 14Capul penisului rosu
- 14scurgere sange din penis!!!
- 6ajutor!!! pielita penisului nu s-a rupt
- 10bubite albe la baza capului
- 4Penis orificiu
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 12rana deschisa pe penis
- 4Problema secretie de cateva zile
- 1probleme genitale barbat
- 7Posibila contaminare ?
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 4Ruptura fren
- 7Penis ciudat
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: