Problema necunoscuta la ochi
Buna seara!
Am o problema la ociul drept in sensul ca mi s-a micsorat vizibil in raport cu cel stang si totodata avand si spasme rapide la pleoape, acesta fiind primul efect care a aparut.
Apoi a inceput sa mi se umfle ochiul si muschiul obrazului drept, care la randul sau are mici spasme. NU am nicio durere in nicio zona a corpului si nici nu sufar de o boala.
Mentionez ca am fost testat la oftalmologie, unde totul a fost OK apoi la stomatologie-OK si la O.R.L. -OK.
Am fost si spitalul Militar, am facut analize care au iesit bunicele dar nu s-a stabilit o cauza exacta.
Recunosc ca am stat in curent inainte de acest eveniment.
Daca v-ati mai intampinat cu o asemenea problema v-as fi recunoscator pentru raspuns.
Am o problema la ociul drept in sensul ca mi s-a micsorat vizibil in raport cu cel stang si totodata avand si spasme rapide la pleoape, acesta fiind primul efect care a aparut.
Apoi a inceput sa mi se umfle ochiul si muschiul obrazului drept, care la randul sau are mici spasme. NU am nicio durere in nicio zona a corpului si nici nu sufar de o boala.
Mentionez ca am fost testat la oftalmologie, unde totul a fost OK apoi la stomatologie-OK si la O.R.L. -OK.
Am fost si spitalul Militar, am facut analize care au iesit bunicele dar nu s-a stabilit o cauza exacta.
Recunosc ca am stat in curent inainte de acest eveniment.
Daca v-ati mai intampinat cu o asemenea problema v-as fi recunoscator pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața
Mai multe informații despre: micsorarea ochiului