problema neobisnuita cu anticonceptionalele

am inceput sa iau novynette, dupa sfatul medicului la inceputul lunii. am inteles deja ca multe din efectele secundare difera de la organism la organism, dar totusi a aparut o problema despre care nu am auzit nicaieri si as vrea sa stiu daca e posibil sa fie din cauza lor. de cand iau pastile am scaunul f decolorat fata de ceea ce cred ca inseamna normal. sunt deja la pastila 17 si am observat acest aspect de cand am inceput sa iau pastile. ar trebui sa ma ingrijorez? m-am gandit sa merg totusi la medic cand voi incepe cea de-a doua folie, in cazul in care nu vad nici o schimbare. intrebarea mea este: trebuie sa ma duc cat mai repede la medic sau e unul din acele efecte secundare normale? sau nici macar nu tine de anticonceptionale?
5 comentarii

Eu am luat de 2 ori Postinor2 la interval de 2 luni...si acum iar am comis'o...si iarasi trebuie sa iau..dar am auzit ca pot fi efecte grave care se pot vedea pestre cativa ani...sau nu mai poti face copii niciodata...e adevarat ? cum sa procedez ?ca daca nu iau este riscul de a ramane insarcinata..si daca iau pot aparea efecte grave peste cativa ani...pls astept un raspuns

Culoarea scaunului este dată, în mare măsură, de anumiţi constituenţi ai fierii (bilei). Sistemul hepatobiliar ar putea, teoretic, să fie influenţat de anticoncepţionalul folosit (cu toate că, de regula, astfel de influenţe se manifestă în timp, nu imediat). Deci, o minimă investigare a formei şi funcţiei ficatului şi colecistului ar putea fi indicată în cazul dv.

Iau anticonceptionale de 10 luni si in ultimile 5 zile am urmat un tratament cu antibiotice din caua unei infectii urinare. As dori sa stiu daca antibioticele diminueaza in vreun fel efectul anticonceptionalelor, caci pe prospectul pastilelor nu scrie clar ce fel de medicamente interactioneaza cu anticonceptionalele. Primele trei zile in care am luat antibioticele erau in perioada de pauza iar ultimile doua zile am inceput un nou blister de anticonceptionale.

Unele antibiotice influenteaza (scad) efectul anticonceptionalelor. De regulă, cele care se folosesc în infecţiile urinare NU au legătură cu anticoncepţionalele.

eu iau anticonceprionale de 7zile si inca din prima seara am inceput sa am ceva dureri in zona ficatului.le-am luat fara consultatie la medic.safie ceva grav sau este doar un efect secundar si va trece de la sine?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cat timp pot fi luate anticonceptionalele?
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 3contraceptia la 39 de ani
- 5menstruatie inainte de terminarea pilulelor
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 8melleva 35 de 21 zile
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 8anticonceptionale
- 6risc sa raman insarcinata?
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 2inlocuire anticonceptionale
- 0Probleme Logest- inceput tromboflebita
- 5Yasmin - Mi-a sa bombardat fata cu acnee
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: