Problema - Novynette

05-07-2007
ice^angel
Nu este medic/terapeut
ice^angel
In luna aprilie am fost la un medic ginecolog, deoarece doream sa iau pastile contraceptive. Dupa ce m-a consultat, mi-a dat o reteta pentru NOVYNETTE. Trebuia sa incep sa iau cate o pastila pe zi, la ore fixe, incepand din prima zi a ciclului. Apoi mi-a spus ca la aproximativ 10 zile dupa ce trece menstruatia, sa revin, sa ma trimita sa fac niste analize, sa vada ce-mi prescrie in continuare.

Problema este ca menstruatia n-a trecut. Cantitatea de sange scursa s-a diminuat, dar nu s-a oprit. In aproximativ a 17-a zi de cand urmam tratamentul cu Novynette, m-am dus la acelasi medic. Mi-a spus sa opresc tratamentul imediat. Si mi-a dat sa iau ORGAMETRIL, cate 2 pe zi timp de 10 zile, apoi cate 1 pe zi, timp de 3 luni, pentru reglarea menstruatiei. Am facut o serie de analize si toate au iesit normale, mi-a spus ca am intoleranta la medicament (Novynette).

Acum au trecut deja cele 3 luni, iar menstruatia nu s-a reglat. In timpul tratamentului, sangerarile disparusera o perioada, apoi au revenit. Doar cateva picaturi, nu abundent. Iar acum nu se mai opresc.

Ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
0
06-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine să căutaţi alt medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul