Problema Penis

17-12-2017
Bogdan27BM
Nu este medic/terapeut
Bogdan27BM
Buna ma confrunt cu o mare problema in legatura cu penisul meu este prea mic doar 12 cm in plus este si curbat nu stiu daca voi putea satisface vreodata o fata, din aceasta cauza imi este frica sa ma apropiu de fete, sunt extrem de complexat din cauza acestei problema am si varsta de 26 de ani iar la aceasta varsta penisul nu se mai poate dezvolta deloc.Ce pot sa fac? Am vreo sansa sa satisfac o fata sau nu? Astept un raspuns din partea voastra, multumesc mult!
2 comentarii
1
17-12-2017, ora 21:45
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Salut bogdan.

Marimea penisului in erectie depinde de factorul excitant. De ex. daca te masturbezi poti sa ajungi la 12cm, dar daca te exciti cu o femeie atunci ai putea ramane surprins ca poate ajunge la 14, 15 cm. Chiar si asa, la 12 cm este suficient sa satisfaci o femeie normala.

Sexul nu se rezuma numai la cat de lunga sau cat de groasa este. Eu zic sa dai bice unde ai ocazia si sa vezi cum este. Si nu uita, totul pleaca de la cap, si nu ala de jos :)
1
18-12-2017, ora 09:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Nu totdeauna contează dimensiunea penisului. Depinde de parteneră, de primele ei raporturi sexuale.
Problema e mai mult în mintea ta și dacă ai teamă de eșec, poți avea eșec indiferent de mărimea penisului.
Părerea mea e să încerci să mergi la un psihosexolog să te ajute să ai mai multă încredere în tine.
Dar dacă chiar te deranjează, interesează-te la un medic chirurg estetician, că există posibilitatea măririi între 2-4 cm.
Operaţia de mărire a penisului are însă un risc mare de infecţie, iar după intervenţie pacientul trebuie să urmeze o terapie pentru ca ţesuturile întinse prin operaţie să rămână alungite și să nu revină la forma de dinainte de operaţie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: