Problema penis

05-05-2010
alexer
Nu este medic/terapeut
alexer
am 14 ani, si am si eu o problema cu penisul... are o marime de 10-11 cm (cand este in erectie).
inca nu mi s-a rupt aceea "ata" si nu pot da foarte pielita dupa cap... doar usurel in timpul erectie, cand nu este in erectie pot foarte bine sa o dau.
insa este foarte mic, cand nu este "sculat" are ca 2-3 cm credeti ca acest lucru este pentru ca nu s-a rupt ata ? ce sa fac ?
1 comentarii
0
16-06-2010, ora 19:16
cranberry
Nu este medic/terapeut
cranberry
Stai linistit, penisul creste pana dupa 20 de ani, se va schimba in timp. Poate deveni mai gros, mai lung, deocamdata trebuie doar sa mai ai putina rabdare. Dupa mai multe contacte sexuale, e posibil sa se rupa ata aceea, insa nu te apuca singur de experimente, sub nicio forma. De asemenea daca esti mai grasut, e posibil sa fie o cauza, daca slabesti, ai sa vezi ca va fi mai mare. Tine minte, ca fata iti spun, nu exista nicio problema, daca ai penisul mic. Iti poti satisface foarte bine partenera, indiferent de marime, tot ce trebuie sa stii, e sa te misti bine, sa o intrebi exact cum ii place si daca dai peste o fata care iti spune ca e prea mic, inseamna ca e o naiva care a cazut in capcana stereotipurilor, asa ca treci la urmatoarea ;)
Adaugă un comentariu / răspuns