Problema sexuala, despre penis...

23-03-2012
Alexandru_scared
Nu este medic/terapeut
Alexandru_scared
Buna tuturor, va rog din toata inima ajutaţi-ma si pe mine ! Sunt disperat, am aproximativ vârsta de 18 ani, sunt virgin... De vreo 2 luni am o prietena, si-ar dori sa facem sex, eu nu cred ca sunt pregatit s-o fac deoarece penisul meu măsoară dimensiunea între 12-14 cm, şi nu pot sa-l decalotez cand e-n erectie, pur si simplu, trag de el, si nu pot.. Ajutati-ma, ce-as putea sa fac sa-mi satisfac partenera-n pat?... Astept sfaturi si nu raspunsuri care sa ma sfideze si sa ma bage intr-o depresie profunda caci si asa abia am iesit dintr-una si nu as dori sa mai intru intr-alta.. Sincer, tin enorm la aceasta fata si-o iubesc ca pe ochii mei din cap.. Doresc s-o vad fericita si nu as dori s-o pierd datorita dimensiunii si problemei mele... Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va aibe in grija... :(.. PS: Sunt din Iaşi!
7 comentarii
0
23-03-2012, ora 17:36
olimpia71
Nu este medic/terapeut
olimpia71
consulta un sexolog.nu cred ca trebuie sati faci complexe din cauza dimensiuni.succes
0
23-03-2012, ora 19:08
Alexandru_scared
Nu este medic/terapeut
Alexandru_scared
@Olimpia Multumesc frumos de sfat, dar de ce credeti ca nu trebuie sa-mi fac griji datorita marimii ? Mie mi se pare mica.. Adica, orice fata care s-ar respecta nu s-ar culca cu un baiat ce are penisul intre 13-14 cm... :( Cel puţin aşa ştiu eu...
0
23-03-2012, ora 22:17
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Alexandru,

1. problema ta concreta o rezolvi rapid la un urolog, nu-ti face probleme. Altfel nu rezolvi, nu iti fie jena, multi barbati se duc cu acesta problema.

2. Aia cu dimensiunea penisului arata doar ca n-ai experienta, deci fii foarte linistit si la capitolu asta.
Dimensiunile tale sunt normale, nu te mai lua dupa ce vezi in filemele porno sau cu ce se lauda ceilalti. Este IRELEVANT. Important pentru o femeie in pat este ATITUDINEA MASCULINA, starea de siguranta si bine. Nici o femeie nu se uita la un penis si spune : a, da, asta e buna, asta are 1 cm mai putin, nu e buna. Prin asta se respecta o femeie: ca e in pat cu un barbat cu penis, nu numai cu un penis, intelegi ce vreau sa spun. Conteaza preludiul, conteaza sa simta afectiune si va veni si satisfactia sexuala.

Deci nu mai cadea in depresie, esti absolut normal, mergi repejor la urolog sa rezolvi problema locala si in rest bucura-te de realtia pe care o ai si nu te mai gandi la altceva. Fii natural, o sa fie bine.

Sa auzim de bine!
0
23-03-2012, ora 23:19
Alexandru_scared
Nu este medic/terapeut
Alexandru_scared
Teodora, mulţumesc mult pentru încurajări, tocmai mi-ai ridicat increderea-n mine! Iti multumesc frumos, esti ca o aura menita sa-mi ofere energie pozitiva dupa multe esecuri... Eu sunt ca profesie viitor solist vocal.. si pianist.. si pot spune ca, ca si barbat arat bine.. doar ca, mi-era frica ca prietenei mele sa-i fie jena sa se culce cu mine datorita marimii! Iti multumesc enorm pentr incurajari, ma simt mult mai increzator in mine si mai hotarat s-o fac dupa ce voi face..., , circumcizia " asa am aflat ca se numeste, iti multumesc enorm pentru sfaturi ! Dumnezeu sa te aibe sub aripa Sa protectoare, si mult succes in dragoste.. Viata ta sa fie ca o sedere pe-un nor, pufos unde mireasma florilor sa te cuprinda si orice secunda sa savurezi din, , baloanele jucause " ale vietii! O viata plina de autorealizari!
0
24-03-2012, ora 01:16
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Oho, m-ai coplesit si emotionat cu avantul tau! Iti multumesc si eu pentru urari, sa ai si tu parte de tot binele!
Sa stii ca nu ti-am scris ca sa te incurajez, ti-am scris ca asa stau lucrurile, sunt prea multe "mituri" care ne complica viata si uneori distrug starea de normalitate. Iar in ceea ce priveste sexualitatea...e plin de preconceptii! Femeilor le e teama sa spuna ce le face placere de teama sa nu se simta usuratice, sau nu spun ce nu le place si sufera in tacere de prea multe ori; iar barbatii par a fi intr-o vesnica si epuizanta cursa de demonstrare a virilitatii, cursa artificial creata si care ii epuizeaza inainte de vreme, , ,
De asta ti-am scris, pentru ca pareai o prada perfecta pentru stari de neincredere si suferinte absolut inutile. Esti un barbat sanatos, perfect apt de a intretine relatii sexuale si altceva este total irelevant.
Deci iti doresc o viata sexuala care sa te satisfaca cat mai mult!
Daca mai ai nevoie vreodata de vreo parere, fie ea si de natura pur medicala in domeniul sexual, daca pot, sunt pe aici.
Sanatate!
0
24-03-2012, ora 01:17
in love
Nu este medic/terapeut
in love
Alexandru

Crede-ma ca nu conteaza marimea, iar in cazul tau nici nu trebuie sa ai complexe pentru ca esti cat se poate de ok. Mergi la un urolog si rezolva problema decalotarii...asta e singura problema reala si nu este un caz singular, ea este destul de frecventa in randul tinerilor. Prietena ta este norocoasa ca are asa un baiat alaturi de ea.Toate cele bune si iubiti-va mult!
0
24-03-2012, ora 12:43
Alexandru_scared
Nu este medic/terapeut
Alexandru_scared
Vă mulţumesc pentru răspunsuril, mă simt mai bine... O să mă duc la urolog să-mi facă circumcizia, iar după voi face sex cu ea! Vă mulţumesc enorm pentru sfasturi si sper sa fie bine la urma urmei! Dumnezeu sa va ofere roadele vietii din ce in ce mai bogate si gustoase peste placul vostru! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •