problema spotting inainte de menstruatie

19-05-2011
yzk
Nu este medic/terapeut
yzk
am si eu nevoie de un raspuns urgent! iau anticonceptionale karissa, azi trebuia sa imi vina menstruatia si mi'a venit mai mult ceva gen spotting acum spre seara, dar am luat totusi pastila pt ca scurgerea era destul de rosiatica. Am procedat gresit? trebuia sa mai astept? imi puteti da un raspuns va rog mult?
5 comentarii
0
19-05-2011, ora 07:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Karissa trebuie luata timp de 21 de zile, apoi se face pauza 7 zile. Deci, de fiecare data cand incepeti folie noua, acest lucru trebuie sa cada in aceeasi zi a saptamanii. De exemplu, daca ati inceput prima data intr-o miercuri, trebuie sa incepeti de fiecare data folie noua miercurea.
0
19-05-2011, ora 09:25
yzk
Nu este medic/terapeut
yzk
Si daca in ziua in care trebuia sa incep folia mi'a aparut acest spotting e ok ca am luat pastila sau trebuia sa astept sangerarea ppropriu-zisa? Multumesc
0
19-05-2011, ora 15:03
Rodichette
Nu este medic/terapeut
Rodichette
Buna ziua domnule doctor!
Pe data de 5 mai am avut parte de o intrerupere de sarcina si din prima zi mi-au fost recomandata anticonceptionalele Logest. Le-am luat in fiecare zi de atunci in jurul aceleiasi ore. Pe 18 mai am avut un raport sexual neprotejat si a finalizat in mine. Exista vreun risc? Pot ramane iarasi insarcinata? Va rog frumos sa imi raspundeti!!
0
22-05-2011, ora 02:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Erati deja sub protectie anticonceptionala.
0
26-05-2011, ora 19:43
minodorasandu
Nu este medic/terapeut
minodorasandu
Buna ziua domnule doctor!Pe data de 5 mai am facut un chiuretaj la o clinica din londra.De a doua zi mi s-a recomandat sa iau cerazette.Asa am si facut, dar problema este ca zilnic sangerez foarte putin.E normal sa se intample asta?Si dupa cat timp ar trebui sa inceapa cm?Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •