problema spotting inainte de menstruatie
am si eu nevoie de un raspuns urgent! iau anticonceptionale karissa, azi trebuia sa imi vina menstruatia si mi'a venit mai mult ceva gen spotting acum spre seara, dar am luat totusi pastila pt ca scurgerea era destul de rosiatica. Am procedat gresit? trebuia sa mai astept? imi puteti da un raspuns va rog mult?
5 comentarii
Karissa trebuie luata timp de 21 de zile, apoi se face pauza 7 zile. Deci, de fiecare data cand incepeti folie noua, acest lucru trebuie sa cada in aceeasi zi a saptamanii. De exemplu, daca ati inceput prima data intr-o miercuri, trebuie sa incepeti de fiecare data folie noua miercurea.
Si daca in ziua in care trebuia sa incep folia mi'a aparut acest spotting e ok ca am luat pastila sau trebuia sa astept sangerarea ppropriu-zisa? Multumesc
Buna ziua domnule doctor!
Pe data de 5 mai am avut parte de o intrerupere de sarcina si din prima zi mi-au fost recomandata anticonceptionalele Logest. Le-am luat in fiecare zi de atunci in jurul aceleiasi ore. Pe 18 mai am avut un raport sexual neprotejat si a finalizat in mine. Exista vreun risc? Pot ramane iarasi insarcinata? Va rog frumos sa imi raspundeti!!
Pe data de 5 mai am avut parte de o intrerupere de sarcina si din prima zi mi-au fost recomandata anticonceptionalele Logest. Le-am luat in fiecare zi de atunci in jurul aceleiasi ore. Pe 18 mai am avut un raport sexual neprotejat si a finalizat in mine. Exista vreun risc? Pot ramane iarasi insarcinata? Va rog frumos sa imi raspundeti!!
Erati deja sub protectie anticonceptionala.
Buna ziua domnule doctor!Pe data de 5 mai am facut un chiuretaj la o clinica din londra.De a doua zi mi s-a recomandat sa iau cerazette.Asa am si facut, dar problema este ca zilnic sangerez foarte putin.E normal sa se intample asta?Si dupa cat timp ar trebui sa inceapa cm?Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acnee si karissa
- 14durere in timpul actului sexual
- 7sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 17spotting
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 3sangerare inainte de menstruatie
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 7va rog sa-mi interpretati o ecografie
- 9schimbare anticonceptionale
- 0sangerare intre menstruatii
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 3sangerari intre menstruatii
- 3Este oare spotting?
- 0Sangerari intre menstre
- 1sangerari intermenstruale
- 1Sunt însărcinată?
- 4Act sexual neprotejat- urmări
- 2Menstruație de 2 ori pe lună.
- 0Poate ramane insarcinata daca i-am bagat degetul cu sperma in vagin?
Mai multe informații despre: karissa sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: