Problema-tulburare menstruala-AC
Am nevoie de un raspuns urgent care sa fie sigur.Eu folosesc anticonceptionale de 4 luni.Dar in ultimele 3 luni in pauza dintre ele (folia fiind de 21, pauza de 7) ciclul nu mi a venit decat in a 6 a zi de pauza.Cand am inceput sa le iau pentru PRIMA oara am inceput normal de Luni pt ca luni mi a fost venita ciclul normal.Si asa pauza pica tot de luni pana duminica.Si dupa cum spuneam mie tot imi vine sambata-a 6 a zi de pauza.Apoi incep noua folie normal de Luni cand pauza este incheiata.Dar ciclul tot nu e bine cum vine.Inca de cum incep noua folie pilulele imi opresc menstruatia.Acum azi( LUNI) trebuie sa incep noua folie.Dar daca eu tot am tulburarile astea menstruale atunci cum sa procedez mai departe.Am in fatza 3 saptamani(incepand cu ziua aceasta) in care nu o sa am relatii intime(prietenul meu fiind plecat).Sa iau normal pilulele in continuare pentru a nu mi deregla ciclul si mai tare si pentru a beneficia de protectie continua indiferent ca eu nu o sa am 3 saptamani relatii intime?Sau sa aman cu o saptamana luarea pilulelor pentru a avea un ciclu normal saptamana asta.Si atunci sa incep doar de lunea asta ce urmeaza.Mi s a dat bilet de trimitere la ginecologie din nou dar nu ma pot duce decat de maine(marti)Si eu azi am dilema cu inceperea pilulelor.Eu ma gandesc sa iau normal asa cum e in continuare pilulele incepand de azi chiar daca nu o sa am viata sexuala 3 saptamani.Lamuriti ma va rog, astept raspuns neaparat pana diseara.
1 comentarii
V-ati gandit bine. Faptul ca menstruatia vine abia in a 6-a zi de pauza nu reprezinta "tulburare de ciclu".
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon