Probleme?
Buna ziua! Ce semnificatie poate avea rezultatul meu(aproximativ bine-ntzeles)?: limfocite 42.80 %, monocite 9.30%, neutrofile 46%, monocite nr. 0.60(x 10^3/uL), neutrofile nr. 3.00(x 10^3/uL), trombocite 121.00(x 10^3/uL), volum trombocitar mediu 9.40 fL, plachetorit 0.11 %, VSH 10 mm/h. Mentionez ca VSH'ul are rezultatul 10 de pe la 15-16 ani, constant. Calciu total 10.75 mg/dL.
Sediment: rale celule epiteliale plate, rare celule epiteliale rotunde. Rare leucocite. Sper sa puteti sa-mi dati o idee cam ce-ar putea fi. Asta nu inseamna ca nu voi consulta un medic! Multumesc
Sediment: rale celule epiteliale plate, rare celule epiteliale rotunde. Rare leucocite. Sper sa puteti sa-mi dati o idee cam ce-ar putea fi. Asta nu inseamna ca nu voi consulta un medic! Multumesc
1 comentarii
Analizele sunt bune, doar o usoara trombocitopenie fara semnificatie patologica, mai ales ca volumul trombocitar mediu este normal.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?