Probleme
Am o relatie stabila de cateva luni dar am o mare problema cand incerc sa fac sex cu prietena mea nu mi se ridica deloc, se ridica un pic dupa care se lasa in jos.. simt ca mor !!!, am patit-o de 4-5 ori.
Va rog un sfat, o sugestie.
MUltumesc.
Va rog un sfat, o sugestie.
MUltumesc.
3 comentarii
Se mai intampla, stresul, oboseala, malnutritia, toate te pot afecta psihic si au ca efect problema ta. Mai mult ca sigur e o problema de natura psihica decat fizica. Stiu asta din experienta, desi sunt fata. Se intampla si la case mai mari.
Mai asteapta ceva timp, o saptamana, doua, poate dura ceva mai mult timp ori nu, totul depinde de tine.. Stai linistit, nu e ceva anormal absolut deloc.
Probabil ca in momentul in care sunteti singuri incepi sa-ti faci griji ca iar o sa ti se intample si deaia o si patesti.
Ti-as recomanda sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti, ai incredere in tine! Poate te-ar ajuta si un pahar de vin inainte.
Stai linistit ca nu esti nici primul si nici ultimul care o pateste, dar o sa treaca si o sa fie bine!
Ti-as recomanda sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti, ai incredere in tine! Poate te-ar ajuta si un pahar de vin inainte.
Stai linistit ca nu esti nici primul si nici ultimul care o pateste, dar o sa treaca si o sa fie bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act