Probleme

30-11-2012
daniela12345
Nu este medic/terapeut
daniela12345
Buna.Nu stiu cum sa incep cu explicatiile.Probleme la dantura au inceput acum 3 ani, la gingie dintii au devenit sensibili si s-a format un canal in ei langa gingie.N-am dat mare importanta fiindca nu era nici o carie. In timp canalul s-a adancid si s-a facut negru.Am fost la un dentist care mi-a spus ca nu stie ce se poate face, daca se invelesc sau nu.
Tin sa precizez ca unul chiar s-a rupt.
Vreau sa ma pregatesc financiar de lucrarea asta mare si as vrea sa stiu daca se pot pastra dintii sau efectiv vor fi scosi.
MULTUMESC
1 comentarii
0
10-12-2012, ora 20:22
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua! Este o explicatie total insufucienta cea pe care o oferiti. Cred ca o fotografie a dintilor in cauza si eventual o radiografie ar fi de mare ajutor pentru ca sincer nu-mi dau seama cam ce ar putea fi acel "canal in dinti". Am o banuiala dar nu vreau sa ma pronunt fara sa fiu sigura. Astept foto. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul