Probleme cand vrem sa facem sex

08-05-2008
palin
Nu este medic/terapeut
palin
Salut, am 23 de ani si sunt virgin.Am o prietena care e mai mare decat mine si vrem sa facem sex.Problema apare in momentul penetrarii atunci cand penisul iasa din erectie sau daca ii fac sex oral prea mult timp se intampla la fel.Atunci cand ma masturbez sau cand ma masturbeaza ea e totul ok, penisul e teapan.La fel se intampla si cand imi face sex oral, totul fiind ok.Acum 2 luni cand am ajuns sa fim goi pt prima data, dupa ce m-a masturbat a aparut sange in sperma.Acest lucru s-a intamplat de 4-5 ori, insa acum sperma e normala.Ea crede ca am o problema fizica, eu zic ca este psihica.Va rog sa ma ajutati.
2 comentarii
0
09-05-2008, ora 00:00
monelu
Nu este medic/terapeut
monelu
in nici un caz nu este normal sa iti apara sange in sperma!! sfatul meu este sa mergi la un medic urolog si sa ii spui exact ce s-a intamplat, caci intr-adevar poti avea o problema fizica. nu e de joaca. si nu va mai fie atat de frica sa va adresati medicului!
0
08-06-2008, ora 00:00
anonim21
Nu este medic/terapeut
anonim21
totul este doar in mintea ta, este o problema psihica..incearca sa te relaxezi, sa nu te gandesti la nimic, atingeti-va, mangaiati-va.. mai mult preludiu..si eu am avut o problema asemanatoare si s-a rezolvat... mentalitatea e fff importanta!Nu-ti fa griji!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici