Probleme cu al 2 lea nr | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu al 2 lea nr

14-02-2013
Gabrielovici
Nu este medic/terapeut
Gabrielovici
salutare tuturor... am si eu o problema... am 18 ani si cand vreau sa fac dragoste merge fara probleme... primu nr tine de la 40 pana la 60 de minute... problema este dupaia... la al 2 lea nr nu mai merge... nu stiu ce sai fac... cum sa dreg... ma puteti ajuta cu cv ? exista vreun medicament pentru asta ?
5 comentarii
0
14-02-2013, ora 21:27
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Da, exista un medicament pentru asta: se numeste repaus :)) Esti in vre-o competitie? Trebuie neaparat sa 'dai' doua numere? :)) Daca in loc de al doi-lea numar ti-ai lua iubita in brate si ati incepe sa vorbiti cate-n luna si-n stele si i-ai spune ca e frumoasa si dulce si speciala...n-ar mai fi nevoie sa te ostenesti s-o satisfaci carnal si-a doua oara. Ar fi mai echitabil sa-o satisfaci o data carnal si o data sufleteste, nu crezi? :) Femeile nu sunt ahtiate dupa sex. Vor doar sa se simta speciale. Si nu, noi chiar nu judecam un barbat dupa performantele sexuale. Noi va privim ca pe un intreg. Nu mai incercati sa fiti o anexa a penisului. La capatul acelui penis se afla atasat si un suflet pe care trebuie sa vi-l deschideti si sa vi-l impreunati cu al nostru. Ne dorim un echilibru de la barbati, nu o masina de facut sex. Degeaba ne dati de 5 ori pe noapte daca nu stiti sa ne atingeti sufletul cu sufletul vostru. Noi nu ne dorim un ghiolban care sa ne-o traga pana ne sar perii pubieni pe pereti, dupa care sa se ridice din asternuturi, sa traga un partz si sa ne intoarca spatele. Si nici nu ne dorim sa va aratati iubirea cu un buchet de flori de Valentine's Day. Vrem sa ne fiti alaturi mereu, sa ne sprijiniti cand ne este greu si sa va bucurati impreuna cu noi cand ne este bine. Vrem sa ne surprindeti intr-o zi obisnuita cu o invitatie la film, nu sa cadeti prada cliseelor imprumutate de la americani. Vrem sa fiti sinceri si sa ne comunicati atunci cand aveti o problema, nu sa va gasiti alinarea in primul decolteu disponibil. Pare complicat dar asa suntem noi, femeile. Nici macar nu trebuie sa ne intelegeti, tot ce vrem este sa traim alaturi de voi in armonie si liniste. Si da, putem fi fericiti impreuna, chiar daca n-o facem de 2 ori pe noapte :)
0
14-02-2013, ora 21:31
Gabrielovici
Nu este medic/terapeut
Gabrielovici
Deci... nu e vorba de asta... pentru ca le indeplinesc... aprope mereu ii cumpar cate o ciocolata... stau cu ea de vorba... dar cateodata (cum a fost ziua de azi) avea chef de mai mult... si eu nam putut indeplini acea dorinta... si ma simt cam prost acum
0
14-02-2013, ora 22:05
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Stii ceva? Sunt sigura ca si tu ti-ai dorit vreodata ceva mai mult de la ea si ea nu a putut sa te satisfaca. Viata in doi nu e doar lapte si miere, uneori se mai intampla si "accidente" de genu' :) Important e sa nu facem un capat de lume din asta, sunt sigura ca ai alte calitati mult mai importante pentru care fata respectiva e alaturi de tine. Nu trebuie sa te simti prost, tot ce trebuie sa faci e sa treci peste moment cu demnitate. Daca partenera ta te sustine, nu ai de ce sa te simti jenat. Daca nu te sustine...nu e fata potrivita pentru tine. Don't worry, be happy :) Si mai e ceva: cat exista deget, limba...legea tarii nu se schimba :))) Incearca si cu astea, atunci cand ai "organul" obosit :)) S-ar putea sa o rezolvi elegant :))) Dezavantaj: creeaza dependenta :))))
0
15-02-2013, ora 13:35
Gabrielovici
Nu este medic/terapeut
Gabrielovici
hai ca e buna asta :))) ai dreptate... multumesc pentru incurajare :)) data viitoare imi scot toata artelerie din dotare daca ma lasa balta iar :))
0
03-03-2013, ora 10:59
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Oare de unde se poate da LIKE? Am ramas cracanat de "prestatia" Ionyssei :)) LIKELIKELIKE. Ma bucur ca mai exista femei care "vad" problema si din partea barbatului (cu exceptia scumpei mele sotii, bineinteles) !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbaÈ›i, în relaÈ›iile pe termen lung
  •