probleme cu anticonceptionalele karissa
buna!sunt noua pe forum si am si eu o intrebare in legatura cu ant.karissa am 19 ani si am inceput sa iau acum vreo 8luni karissa prin recomandarea medicului in urma unui consult.toate au mers bine nu am avut probleme asta vreo 3 luni...acum vreo 2 luni am facut o pauza de 2 luni iar luna trecuta cand mi-am venit menstruatiam am inceput tratamentul din nou din prima zii de ciclu..tin sa precizez ca pana atunci imi venea la timp si regulat menstruatia, insa de data asta mi-a venit prima zii a 2a mai deloc a 3a putin..si apoi urmatoarele 4 zile scurgeri maroni..nu stiu ce se intampla cu mine da am si o senzatie de discomfort si scurgeri alb-galnbuie chiar inchise la culoare am vb cu cineva si mi-a spus ca ar putea fi din cauza anticonceptionalelor, ca ar putea sa nu imi fie bune..acum mi-a trecut menstruatia si nu am mai continuat sa le i-au deoarece am obervat ca si urina imi e mult mai galbena si usor chiar rosiatica sunt f nelinistita..nu stiu care ar putea fi problemaaaa AS PUTEA FI GRAVIDA?:(?(pe timpul pauzei de anticonceptionale am avut contacte sexuale neprotejate ) VA ROG SA IMI RASPUNDA CINEVA :(:( imi fac griji si din cauza culori urinei..niciodata nu am mai avut o culoare asa la urina ce sa fie ce sa fac?
2 comentarii
Fa-ti un test de sarcina, iar daca este negativ mergi la ginecolog pentru un control, un examen al secretiei vaginale [ e posibil sa ai o infectie vaginala ] si un test Papanicolau.Nu e de la Karissa.
va multumesc mult pt raspuns :)am sa revin cu rezultate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon