Probleme cu distorsionarea liniilor orizontale

05-06-2009
Cazuar
Nu este medic/terapeut
Cazuar
Buna ziua!
Sunt nou pe forum si m-am inscris din cauza unei probleme pe care o am la ochiul stang.
De vreo cateva zile am observat cand privesc la monitor din cand in cand imi apare o mica deformare pe liniile orizontale, un fel de umflatura. O vad cu vederea periferica cand schimb punctul in care focalizez.
In momentuli care observ deformarea si focalizez spre ea, dispare. Totul se intampla asa de repede ca la inceput am crezut ca mi se pare. In ultimele zile am avut si o durere usoara de cap care acum mi-a cam trecut dar distoriunea parca tot imi mai apare.De vazut eu zic ca inca vad bine pot sa citesc(mesajul acesta pe care l-am scris) cu ambii ochi (unu cate unu) de la o distanta mai mare de 1 m -1.2 m. Marturisesc ca stau destul de mult in fata calculatorului. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi.

Va multumesc!
1 comentarii
0
06-06-2009, ora 14:25
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Ar fi bine sa faceti un consult oftalmologic urgent; diagnosticul si tratamentul se stabilesc in urma examenului oftalmologic( determinarea acuitatii vizuale, examen biomicroscopic, examenul fundului de ochi, cicloplegie- poate ai nevoie si de corectie optica???? ); este foarte importanta examinarea cu atentie a fundului de ochi ( examen oftalmoscopic direct, biomicroscopia polului posterior sau examen la fundus camera), poate fi vorba despre o afectiune a retinei;numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns