Probleme cu ejacularea

15-12-2018
Celibi
Nu este medic/terapeut
Celibi
Ma confrunt si eu cu o problema de ceva timp. Atunci cand fac sex sau ma masturbez ating foarte greu starea de orgasm sau chiar deloc. Mentionez ca am erectie si apetit sexual, dar fie am orgasm si nu ejaculez deloc, fie ejaculez dar extrem de putin.
5 comentarii
2
16-12-2018, ora 10:26
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna ziua
Va recomand sa faceti o vizita la medicul urolog sau androlog, pentru a elimina posibilitatea de a avea o afectiune a canalelor transportoare ale spermei. Mult succes!
2
16-12-2018, ora 10:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colega mea vă recomand să mergeți la medicul de specialitate pentru ca în urma investigațiilor să vă pună un diagnostic corect și să puteți beneficia de un tratament adecvat.
1
17-12-2018, ora 21:32
Celibi
Nu este medic/terapeut
Celibi
Va multumesc pentru sfaturi. O sa imi fac o programare cat de curand la un medic urolog.
0
18-01-2019, ora 09:07
razvanu39
Nu este medic/terapeut
razvanu39
Bună ziua! Și eu mă confrunt cu aceeași problemă doar că în parametrii următori. Ajung la orgasm dar nu mai ejaculez nimic. Totul e uscat. Pentru că mă confrunt cu probleme de ordin endocrinologic și am solicitat în mod repetat control urologic de specialitate și mi s-au acordat aceste trimiteri, absolut toți cei 3 medici urologi la care am fost pentru control mi-au spus că nu am probleme, să merg acasă și să-mi văd de viața mea sexuală. Acum să descriu problema de fapt lucrurile stau în felul următor, ajung la orgasm dar nu elimin niciun lichid iar o altă problemă este că am penisul înclinat într-o parte și simt o oarecare reținere pe partea respectivă la baza penisului. Deci cum nu era de ajuns colac peste pupăză acum simt și că nu mai pot încorda una dintre părți. Să mă mai adresez cuiva, sau nu...nu știu ce sa mai fac pentru că oricum de partea psihologică și de frustrări nu mai pomenesc, am ajuns să nu mai dorm bine noaptea și să îmi fac griji.
Mulțumesc pentru răspuns.
0
03-05-2022, ora 07:48
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua !
Este vb despre un sindrom anejaculator sau/si ejaculare retrograda...
Se recomanda in asa cazuri sa faceti o ecografie a aparatului urogenital : rinichi, vezica urinara, penis, prostata + investigatii de laborator..biochimie, hormoni sexuali..
In cazul in care ejaculatul totusi exista periodic - se recomnada SPERMOGRAMA, pentru a vedea parametrii canitativi si calitativi, iar impreuna cu toate cele expuse mai sus - se poate da o claritate - apoi o rezolvare !!!
TRATAMENTUL VA POATE INDICA UN MEDIC UROLOG, ANDROLOG sau un sexolog clinician care are toate aceste specializari !
Va drim succes esi multa multa sanatate !!!
Cu respect DR. SADOVNIC !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •