sotul meu ejaculeaza ffff rar

03-03-2016
eliza18
Nu este medic/terapeut
eliza18
problema nostra este doar la ejaculare...pana acolo totul merge ff bine.pana acuma nu am crezut ca e o problema deoarece nu vroiam un bebe..acum ne dorim(mai mult eu) dar sotul nu se poate termina nici cum...adevarul e ca e prea deschis la diferite pozitii sau fantezi in pat..e cam rusinos zice el...nu stiu ce sa fac sa il ajut sa ejaculeze..cei cu mai multa experienta va rog sa ma ajutati.
4 comentarii
0
03-03-2016, ora 14:56
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Pana ajunge la un urolog, cititi pe net despre ejacularea retrograda si boli ale prostatei.
0
03-03-2016, ora 15:02
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Cauzele dificultatii de a ejacula pot fi diverse: o teama inconstienta de sarcina, teama sau alte emotii in timpul actului sexual sau dificultatea de a se relaxa suficient pentru a se excita suficient si a ahunge la ejaculare. Rusinea despre care vorbiti poate fi un indiciu. Ii recomand sa discute cu un sexolog.
0
04-03-2016, ora 11:39
mario20
Nu este medic/terapeut
mario20
Problemele de ejaculare sunt de natura emotionala. Poate ceva consiliere psihologica, ar ajuta. Daca nu, luati-va un concediu de vreo 2 saptamani, relaxati-va si alungati stresul. Poate ca o sa mearga!
0
08-09-2016, ora 10:29
ileanap
Nu este medic/terapeut
ileanap
Poate sa incece cu suplimente care cresc cantitatea de sperma. Ex: Maxatin, Semenax, volume. Dar si eu consider ca de la stres s-a declansat problema asta. Incearca sa il exciti mai mult si ar trebui sa se declanseze. Daca nu merge nici asa atunci doar medicul urolog poate sa dea un verdict
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •