Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma! | Forumul Medical ROmedic

Probleme cu erectie! Va rog mult ajutati-ma!

29-09-2007
mts
Nu este medic/terapeut
mts
Salutare! Am o problema foarte mare (asa consider), de cativa ani masturbez de cateva ori pe saptamana si la momentul dat au aparut mari probleme cu erecia, plus la aceasta, in timplu actului sexual imi moare penisul inauntru... De fapt, aceasta se intimpla in cazul in care ritmul este marit, dar daca ma misc foarte incet, penisul se ridica, si destul de tare se face, insa nu pot satisface partenera cu asa ritm. Inca ceva, un an in urma am consultat medicul urolog, mi-a zis ca am prostata, am urmat un tratament, insa nu prea mi-a ajutat aceasta. Acum dupa ce ma urinez am usturim in regiunea (prostatei). Mai e ceva, sunt cuprins de o frica sa am act sexual din motiv ca nu sunt sigur ca voi reusi, mereu incerc sa evit aceste situatii (de a avea acte sexuale). Am doar 19 ani, MA POATE CINEVA AJUTA CU CEVA? VA ROG MULT! VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!
3 comentarii
0
30-09-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Prostata au toti barbatii, prostatita este afectiunea prostatei.Daca ai asa ceva, cred ca te-as putea ajuta-
0
08-10-2007, ora 00:00
rudyard
Nu este medic/terapeut
rudyard
Incercati sa faceti un examen radiologic sau ecografic si incercati sa luati un tratament adecvat, sinteti tinar, deci un adenom e destul de rar la virsta dvs. Cautati o partenera cu experienta si mai ales cu rabdare si veti vedea ca pb dvs de erectie va trece de la sine.
0
11-10-2007, ora 00:00
mts
Nu este medic/terapeut
mts
deci... din toate spusele mele reese ca eu am "un adenom"? Din pacate nu prea cunosc multe dspre aceasta, puteti sa'mi spuneti cat e de complicata treaba? Si in general, se poate trata? Pot sa'mi revin la normal?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: