Probleme cu gatul

De cativa ani am ca un nod in gat si simt ca nu pot inghiti bine, tot timpul se colecteaza mucozitati si sunt nevoita sa scuip, mi-am facut analize la glanda tiroida si au iesit bine, nu am probleme cu glanda tiroida. Nu stiu ce control medical trebuie sa fac?
Mentionez ca fumez.
Va multumesc mult
Mentionez ca fumez.
Va multumesc mult
5 comentarii

Ma poate ajuta cineva? Cu un sfat sau cu vre-o recomandare, ce consult ar trebui sa fac? Va multumesc

1. Consult ORL ati facut?
2. Nodul in gat mai e un simptom de anxietate. Puteti face un test de anxietate pe net sa vedeti cum stati. Mai incercati cu o esarfa. S-ar putea sa treaca la caldura. Nu cumva e si o incordare a muschilor gatului?
2. Nodul in gat mai e un simptom de anxietate. Puteti face un test de anxietate pe net sa vedeti cum stati. Mai incercati cu o esarfa. S-ar putea sa treaca la caldura. Nu cumva e si o incordare a muschilor gatului?

Multumesc frumos pt raspuns, eu simt ca si cum as avea un ghem de mucozitati:(, dimineata cand ma trezesc primul lucru pe care trebuie sa il fac este sa elimin mucozitatile.
O zi buna
O zi buna

aici pe forum.. la boli ORL..sau simptome nas gat urechi
o sa gasiti multe postari unde explcic, asa probleme au persoanele cu reflux gastro esofagian si aliemntatie incorecta
se face consult si la gastrologie si la ORL
o sa gasiti multe postari unde explcic, asa probleme au persoanele cu reflux gastro esofagian si aliemntatie incorecta
se face consult si la gastrologie si la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45simt ceva in gat
- 4mucozitati in gat
- 168despre flegma
- 48senzatie de corp strain in gat
- 79deviatie de sept
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 7faringita cronica
- 13infectii in gat repetate
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 4cancer la gat ?
- 7inflamare gat-intrebare
- 8Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
- 3nod in gat
- 3Probleme cu gatul
- 4Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 3Sensibilitate gat
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 1Culoare maro in sputa si senzatie de nod in gât după ce m-am lăsat de fumat
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: