Probleme cu incheietura umarului
Buna ziua,
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 9dureri in brat si umar
- 4Durere de umar persistenta
- 4Durere de umar dimineata
- 6dureri de umar
- 3durere de umar
- 18Analiza Factor Reumatoid
- 1dureri simultane in umeri si solduri
- 1Dureri groaznice de umar
- 1durere umar dupa efort fizic
- 0durere umar de o saptamana
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 4Durere umar
- 3Durere veche umăr _mana_ clavicula
- 1Durere de mână, umăr, ceafă, omoplat
- 1Durere umar stang
- 2Ajutor ! Cred că am ceva grav după simptome ! durere în umărul, care radiază în mână
- 1Durere Umar care radiaza in membrul drept superior(Pana la Degete)
- 0Durere umăr drept.
Mai multe informații despre: Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: