Probleme cu incheietura umarului
Buna ziua,
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 8Durere groaznica...
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 9Durere spate umar
- 0Dureri ale umarului dupa un accident.
- 3durere umar drept
- 6Dureri articulatii umeri
- 0durere in umar
- 8Durere de umar de doi ani
- 5Probleme umar
- 3RMN umar
- 5nu pot ridica mana dreapta, umar blocat
- 1Durere umăr drept
- 0ANALIZE SANGE
- 0Sarcina extrauterina??
- 1Dureri de umar si tripces
- 1Durere Umar care radiaza in membrul drept superior(Pana la Degete)
- 1Durere de umăr
- 1Durere care apare la trezire dar spontan
- 1Nu mai poate folosi bratul la capacitatea lui normala
Mai multe informații despre: Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: