Probleme cu incheietura umarului
Buna ziua,
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58dureri articulare
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 11Dureri ingrozitoare sub coasta stanga [splina probabil]
- 21dureri de umeri
- 11dureri la nivelul umarului
- 2durere de spate umar si cap
- 4durere de umar
- 5am dureri foarte intense, chiar insuportabile la mana dreapta din umar si pana la in palma
- 0A trosnit ceva la umar
- 3durere umar drept
- 2Probleme umar drept
- 0durere umar de o saptamana
- 3RMN umar
- 0ANALIZE SANGE
- 1Durere de mână, umăr, ceafă, omoplat
- 1Durere acuta umar in sarcina
- 1Dureri de umar si tripces
- 1Umăr dureros
- 2Durere si mobilitate redusa umar stang
- 1Nu mai poate folosi bratul la capacitatea lui normala