Probleme cu incheietura umarului
Buna ziua,
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
As dori cateva sfaturi in legatura cu urmatoarea problema:
imi trosneste incheietura umarului la miscarea de leganare usoara a bratului
m-am apucat sa fac exercitii la sala, nu folosesc greutati mari, si de atunci, din februarie, am o usora sensibilitate, in sensul ca atunci cand misc incheitura sa imi fac incalzirea, si chiar dupa aceea aceasta trosneste cu un pocnet de intensitate mica, aceasta sensibilitate o aveam si inainte insa acum trosniturile sunt ceva mai dese.
Nu am fortat niciodata umarul stang, fiind mereu atent la aceste pocnituri, mereu fac incalzirea inainte de a ma apuca de exercitiile propriu-zise.
As dori ceva sfaturi si eventual tratamente naturiste preventive de intarire si protejare a articulatiilor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere groaznica...
- 4dureri umar
- 4Durere de umar persistenta
- 20Dureri si cracmente articulare
- 4durere de umar
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 1dureri de umar
- 0durere umar de o saptamana
- 5Durere bratul stang, numai seara
- 1Dureri de umăr
- 1Dureri de umeri
- 0Durere in umarul stang.
- 3Ruptura coafei rotatorilor si tendinopatie calcifianta
- 1Dureri la umar si brat
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 5Durere de umar
- 0Dureri de umăr după artroscopie
- 2Durere foarte acuta umar