Probleme cu menstruația
Buna seara. Am un ciclu menstrual care se schimba de la o luna la alta. Durează între 28 și 35 zile, nu e niciodată fix. din Octombrie pana in Noiembrie a fost un ciclu de 28 de zile și mi-am calculat perioada fertila care era între 20-24 Noiembrie. Tot in Noiembrie pe data de 28 am avut contact sexual neprotejat, însă nu a ejaculat in mine. In luna Decembrie mi a venit, , menstruația” pe data de 13. Am pus in ghilimele pentru ca nu știu dacă a fost ciclu sau doar o scurgere. In 3 zile cât a durat am schimbat 3 absorbante, și cred ca as fi rezistat cu unul singur in acele zile de puțin ce îmi curgea. In esența nu era fluid și avea o culoare închisă, maro. Pe 28 Decembrie, mi a venit iarăși, dar de data asta avea culoarea normala și era fluida și cred ca atunci a fost menstruația. Acum in Ianuarie este data de 29 și mie încă nu mi-a venit ciclul. Țin sa Menționez ca nu am o viața sexuală regulata. In Decembrie am mai avut un contract sexual pe data de 26, iar acum in Ianuarie pe data de 23 și acum pe 29. Am făcut și un test de sarcina, preventiv, dar a ieșit negativ, asta in luna decembrie. Pe deasupra, in data de 23 am consumat și iarba, însă nu știu cât de relativ este asta in întârzierea menstruației.
Dacă ați trăit ceva asemanator sau aveți exeperienta in domeniu, va rog sa îmi răspundeți. Am de gând sa mai fac un test și dacă iese tot negativ sa ma duc la un ginecolog pentru a vedea care e cauza problemei.
Multimesc anticipat!!! :)
Dacă ați trăit ceva asemanator sau aveți exeperienta in domeniu, va rog sa îmi răspundeți. Am de gând sa mai fac un test și dacă iese tot negativ sa ma duc la un ginecolog pentru a vedea care e cauza problemei.
Multimesc anticipat!!! :)
1 comentarii
Metoda calendarului la un ciclu "dinamic" este un fel de ruleta ruseasca. Daca nu iti doresti o sarcina si daca varsta iti permite, foloseste o metoda contraceptiva cu eficienta ridicata, dar daca relatiile sexuale mentionate au avut loc cu parteneri diferiti atunci gandeste-te la prezervativ si la posibilitatea ca simptomele descrise sa fie cauzate de B.T.S.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 6am inceput sa iau Yasmin si menstruatia nu mi s-a mai terminat
- 3Problema ciclu
- 0Menstruatie
- 0Amenoree
- 1Sangerari menstruale de culoare inchisa timp de 14 zile
- 0Menstruaţie doar 1 zi
- 3Ajutați ma cu o părere, va rog!
- 0Probleme cu menstruatia
- 0Menstruație foarte puțină
- 0Menstruatie modificata
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 6Foarte derutata
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Care e problema? menstruatie
- 0Menstruatie anormala
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Chist vaginal
- 1Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mai multe informații despre: Tulburarile menstruatiei Menstruatie anormala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: