probleme cu menstruatia

buna, am si eu o problema am folosit anticonceptionale logest timp de un an iar de o luna fac pauza si mi-a intarziar ciclul, in mod normal pe data de 20 luna aceasta trebuia sa imi vina mi-am facut si un test de sarcina care a iesit pozitiv, dar l-am facut intr-o dupa-amiaza.tot luna aceasta am facut si un tratament pt gat..de ce nu imi vine ciclul astept raspuns urgent.multumesc
11 comentarii

la ce data ai oprit administrarea anticonceptionalelor?

Nu conteaza momentul zilei in care ai facut testul de sarcina si trebuie sa stii ca foarte rar rezultatele sunt false.Daca ai avut cointact neprotejat in perioada in care n-ai luat anticonceptionale si testul a iesit pozitiv, mai mult ca sigur esti insarcinata.

Deci sa inteleg ca mai bine de o luna tu ai avut contacte neprotejate? Mai mult ca sigur ca esti insarcinata.

na yo am avut contact in 26 dar mi-a venit ciclu in 27 martie si dupa nu a mai facut inauntru...si acum asteptam in 20 aprilie sa-mi vina si nu mi-a venit.

Ai avut sau nu contacte sexuale dupa terminarea anticonceptionalelor?Nu conteaza daca ai ejaculat sau nu inauntru.

Nu stiu daca asta e raspunsul pe care doresti sa-l auzi, dar esti insarcinata(sau, ma rog, dupa nume, banuiesc ca despre prietena ta vorbim).Repeta testul de sarcina, dar nu cred ca-ti va indica altceva.Eu sper ca vei pastra copilul si daca nu-l doresti ii vei da sansa altei femei sa-l creasca.

buna ziua!
am 21 ani de ani si am hirsutism, dereglare hormonala nu-mi vine menstruatia cate 2 luni, mi=-am facut niste analize si mi-a iesit testosteron 3, 75 am par pe gat sunt disperata ca medicul privat nu se ocupa de mn am facut analiza respectiva dupa care m-a pus sa-mi cumpar synatcen sa-mi fac si apoi sa-mi ia sange.a fost ocupata si nu am mai facut,.ce sa fac?macar ceva un tratment sa incep sa incerc macar...
am 21 ani de ani si am hirsutism, dereglare hormonala nu-mi vine menstruatia cate 2 luni, mi=-am facut niste analize si mi-a iesit testosteron 3, 75 am par pe gat sunt disperata ca medicul privat nu se ocupa de mn am facut analiza respectiva dupa care m-a pus sa-mi cumpar synatcen sa-mi fac si apoi sa-mi ia sange.a fost ocupata si nu am mai facut,.ce sa fac?macar ceva un tratment sa incep sa incerc macar...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intarzierea menstruatiei
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 3intarzierea celei de-a doua menstre dupa postinor
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 9Am avut intotdeauna ciclul regulat, acum nu
- 3intarzierea menstruatiei
- 3menstruatie intarziata
- 3Menstruatie la doua saptamani
- 0Menstruatie întârziată!
- 1Sunt gravida?
- 4mi-a întârziat 8 zile. am șansă să fiu însărcinată?
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
Mai multe informații despre: Menstruatia intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: