probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni

buna...am si eu o problema.in utimul an am slabit ff mult.cam 15 kg...dar in ultimul timp am probleme cu menstruatia...nu mai mi-a venit de 2 luni...are vreo legatura cu kg in minus?
3 comentarii

Sigur ai o problema hormonala..daca nu cumva esti gravida..:D dar poate nu e cazul pt k tu ai zis k ai slabil, k atunci knd esti gravida iei"proportii".La 15 ani am avut si eu o probl asemanatoare..nu mi-a mai venit 5 luni!am fost la ginecolog(nu te consulta stai linistita, doar iti pune cateva intrebari)si mi-a prescris niste injectii pe baza de hormoni..dupa numai o injectie mi-a venit menstruatia...deci nu te ingrijora k nu ai de ce!ai slabit din cauza proastei alimentaii poate:P!bafta;)

te poti duce la dr si sa ti prescrie niste pilule pt reglare a menstruatiei.multa bafta

buna!!!numele meu este dani!!!eu shi prietena mea avem o problema!ea si'a inceput viata sexuala acum 2 luni jumatate!!!in prima luna dupa actul sexaul i'a venit ciclu insa acum intarzie sa apara!!!aproape 2 saptamanii!!una peste alta ea a si luat in greutate!!!a consultat un medic...shi la ecograf nu apare nimic!!e posibil sa fie insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 3mama mea are 1.60 inaltime si 90 kg... va rog un regim
- 4Ce efecte adverse are Reductil?
- 4obezitate gr.3
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 12Pastila sau capsula de slabit
- 8Super Slim - afecteaza sanatatea?
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 5Buna ziua
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 5regim alimentar cu alimentatie obisnuita