Probleme cu ochiul drept.AJUTOR
Am 18 ani si am o mare problema la ochiul drept.De cand sunt mic, nujtiu sigur daca de cand mam nascut sau din cauza unei lovituri.Pupila de la ochiul drept este deplasata, adik nu am ochii drepti.Si imi este mereu rusine sa ma uit ochi in ochi cu cineva cand vorbesc si mai Am ochiul mai adancit fata de cel stang si pare mai mic.Am fost la oftamolog , si mia dat ochelari.Dupa ce iam purat 1 an jumate, mi sa inrautatit, si altcineva mia spus sa nu mai port niciodata ochelari ca sar putea sa fie alta problema.Am fost prin alte judete sa sa fac tomografiii sau nustiu sigur cum se numesc.Dar am fost peste tot si nicaieri nu a gasit o problema ceva.Cineva a spus ca sa fac RMN si daca e ce stie ea se rezolva.Am fost si la bioenergie, si la Biserica peste tot.Am zis ca prefer macar 1 din ele ori sa vad ori sa il am drept.Daca poate cineva sami dea un sfat va rog.
2 comentarii
Buna seara! Sa inteleg ca OD este ambliop( nu vede) si este deviat ( ai strabism, consecinta a ambliopiei); Ce este cu pupila????? Este greu fara un examen clinic sa intuiesc un diagnostic corect; ce pot sa spun pe neve? Daca OD ( ochiul drept) este ambliop, atunci dupa un timp de la operatia de corectie a strabsimului, va devia din nou; o sugestie...daca nu te putem ajuta prin interventie sau corectie optica: prescriptia unor ochelari cu prisma, in scop estetic, daca OD este ambliop; eu fac supozitii, cea mai buna solutie iti va fi oferita de catre medicul oftalmolog care te examineaza;numai bine
Pai ce sa mai merg la oftamolog, ca cand am fost mia dat niste ochelari care mau inrautatit.Si mia spus alt doctor sa nu mai port niciodata ca sar putea sa numi faca bine, si ca poate e alta problema.Nujtiu eu nu mai am incredere in niciun oftamolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața