probleme cu pancreasul

29-01-2008
alex86
Nu este medic/terapeut
alex86
Problema mea e ca as vrea sa stiu in ce fel pot sa imi inbunatatesc starea de sanatate a pancresului.Doctorul care m-a consultat a zis ca situatia va fi din ce in ce mai serioasa.Refuz sa cred ca nu exista o modaliate prin care sa imi recapat buna functionare a pancresului.M-am saturat sa iau pastile degeaba, care pur si simplu ma amagesc, nu vreau sa fiu dependent de triferment ca sa am un somn linistit fara dureri de burta si balonari.Ma gandesc ca daca acum, cand am 21 de ani sunt asa, oare ce o sa fie pe la 40.Poate reusesc sa gasesc un raspuns la voi, va multumesc!
1 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
alex86
Nu este medic/terapeut
alex86
Am uitat sa adaug ca in urma ecografului acel doctor care mi-a spus ca nu prea pot face mare lucru ca sa imi fie mai bine a precizat ca as avea chisturi la pancreas din cauza oreonlui, dar eu stiu bine ca nu am facut asa ceva niciodata, prefer sa cred ca e de la stres, stiu bine ca de la stres si tatal meu a facut in urma cu vre-o 7 ani diabet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici