probleme cu respiratia

06-01-2010
Alexandros
Nu este medic/terapeut
Alexandros
Am problema asta de mai multi ani, am fost si la medic, am facut analize si au esit foarte bune, am facut si exudatu faringian si tot nimic. Problema este in felul urmator ca, atunci cand sunt intr-o incapere iar temperatura este foarte ridicata simt ca nu mai am aer si-mi provoca stare de lesin. Mai este si problema asta cu nodul in gat care ma strseaza foarte tare. Ce ma sperie si mai mult este ca baitelul meu de 6 ani a inceput sa faca la fel sa aiba aceleasi simptome de doua saptamani incoace. In cazul asta stau si ma gandesc ca ar putea fi ceva ereditar sau altceva. As vrea un raspuns din partea unui medic de specialitate daca sar putea. Astept un raspuns.

Va multumesc,
1 comentarii
0
29-05-2010, ora 00:42
mariuss_34
Nu este medic/terapeut
mariuss_34
buna seara ma numesc marius am 34 de ani mam nascut cu un suflu sistoric toate bune si frumoase pina la 32 de ani de 2 ani de zile respir din ce in ce mai greu recunosc fumez nu mult dar fumez cam 5 tigari pe zi tot am incercat sa le las e ff greu prob e ca sunt un barbat inalt am 1.98 inaltime si 140 de kg de ceva timp am inceput sa ma incepaturi la inima nu todeauna ff rar mai mult cand sunt ff obosit si palpitati am fost la medic tensiunea o am de aviator mi sa facut electrocartiograma bataile inimi sunt normale dar eu tot am incepaturi la inima ff rare dar le am Va rog frumos sa imi raspundeti dc cunoasteti cazuri cu asemenea simptome sau tratamente As vrea un raspuns din partea unui medic de specialitate daca sar putea. Astept un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns