Probleme cu stomacul si cu Colecistul

20-07-2010
thebizkit
Nu este medic/terapeut
thebizkit
Salut, sunt un tanar din Oradea si de ceva vreme am probleme cu stomacul si cu colecistul. Am fost la o ecografie generala si acolo mi sa zis ca canalul colecistului e putin stramb sau ceva de genu asta dar asta nu este o problmema, am fost la un bariu pasaj si acolo diagnosticul a fost in felul urmator :Tranzit esofagian liber; Cardia libera; Stomac: alungit, polul inferior la nivelul crestei iliace, normokinetic, normosecretor; Curburi libere; Pilor permeabil, evacuare spontana; Bulb duodenal cu contur regulat, cu mucoasa edematiata, opacifiaza omogen; Cadrul duodenal de aspect normal. Am facut si analize de sange si inafara de putina lipsa de calciu si magnezi nu am nimic, nici helicobacter nici nimic, in sacun nu mi-or gasit nimic. Problema mea este ca de aproape 4 saptamani am scaunul galben, is la regim ca sa nu imi fortez colecistul si cu toate astea am diaree destul de des. Treaba asta ma deranjeaza cel mai mult! Am primit o galeata de medicamnte (Motilium, Ibutin, Omeprazol, Furazolidon si Imodium cea din urma impotriva diareei) dar cu toate astea daca nu iau imodim diareea tot apare. Is foarte dezamagit si trist din cauza asta. Am fost la un endocrinolog mi-a facut niste analize si is curios sa aflu rezultatele, poate am diareea pe baza de stres... pentru varsta mea is foarte subtirel si ma cam si agit repede.Sper ca ma veti putea ajuta cu cateva pareri in legatura cu problema mea.
1 comentarii
0
20-07-2010, ora 13:20
roxana_corina1974
Nu este medic/terapeut
roxana_corina1974
Dupa simptome este foarte posibil sa fie un colon iritabil si asta apare pe baza de stres.mergi la un gastroenteorolog.
Adaugă un comentariu / răspuns