Probleme de concentrare

01-06-2009
Kahuna
Nu este medic/terapeut
Kahuna
Sunt in ultimul an de facultate si s-au cam strans niste restante. Trebuie sa incep o perioade de studiu intens si am nevoie de un medicament care sa ma ajute in acest sens. Nu mai pot sa ma concetrez ca alta data cand invat si nici capacitatea de memorare nu mai e aceeasi. Ce as putea sa iau?
4 comentarii
0
01-06-2009, ora 22:32
wick
Nu este medic/terapeut
wick
Eu am folosit lecitina produsul romanesc - 1 capsula pe zi. Deasemeni am luat si magneziu. Ideale erau si niste vitamine, insa nu am luat de teama ca ma voi ingrasa. Mai sunt multe produse naturiste pentru cresterea capacitatii de concentrare si memorare, pe care le poti gasi pe site-urile de profil.
0
01-06-2009, ora 22:35
Kahuna
Nu este medic/terapeut
Kahuna
De variantele astea stiam si eu, la fel si de faptul ca se gasesc o mie de produse de gen. Ce vreau eu este o recomandare concreta a unui produs, din partea unei persoane avizate.
0
10-06-2009, ora 23:47
wick
Nu este medic/terapeut
wick
Imi pare rau ca raspunsul meu te-a iritat asa de tare. Cand ai postat intrebarea nu ai spus nici ca ai avea cunostinta de produsele care se recomanda chiar si de medici pentru aceste situatii, si nici nu ai specificat ca doresti raspunsul numai al unui medic. In fine, intentia mea a fost numai de a te ajuta si nimic mai mult. Precum vezi pe acest forum raspund si persoane neavizate, care impartasesc din experienta lor cu intentia de a ajuta si nu de a primi "multumiri" caustice. Imi pare rau ca am fost singura care ti-a raspuns.
0
09-07-2009, ora 00:16
Emergency_ICU
Nu este medic/terapeut
Emergency_ICU
Exista o gama larga de medicamente / suplimente care te pot ajuta, raspunsul insa poate varia de la persoana la persoana.

Iti pot recomanda urmatoarele preparate, care au avut afect la pacientii mei, cu probleme asemanatoare:

- TANAKAN (BILOBIL) 3 x 40mg / zi - timp de cateva saptamani bune; efectul se simte abia dupa 2-3 saptamani

- NOOTROPIL (LUCETAM) 2 * 1200mg / zi - la fel, efectul se va instala in cateva saptamani, nu se va administra dupa ora 18, poate sa produca insomnii

- ENCEPHABOL FORTE 200mg - 2 doze - dimineata si la pranz (SEARA NU!!!) - efectul se simte relativ repede

Totodata va atrag atentia sa cititi prospectul medicamentelor, sa fiti atent(a) la contraindicatii, posibile efecte secundare, asociere cu alte medicamente!

Sanatate si spor la invatat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de concentrare la școlar – cum le identificăm, ce este normal și când cerem ajutorul
  • Aglomerarea informațiilor stocate în creier, o potențială explicație pentru problemele de memorie și concentrare de la bătrânețe
  • Modul în care medicamentul Ritalin crește concentrarea (cercetare)
  •