Probleme de sanatate - helyobact pylori si clostridium dificile

05-06-2022
Cristina113
Nu este medic/terapeut
Cristina113
Buna ziua de 3 luni m-am confruntat cu dureri de burta scaune diareice de 14 ori pe zi si febra 3 zile consecutive.Am fost la urgenta si am fost tratata de enterocolita acuta cu antibiotic Nexium fara a imi face teste la scaun. si medicul de familie mi.a recomandat sa fac testele pentru helyobact pylori si clostridium dificile care au iesit pozitive, dupa au revenit scaunele diareice cu un pic de sange in ele .Dupaia am fost cu analizele la urgenta la Medic Infectionist i-am aratat analizele si mi-a recomandat Vancomicina 10 zile 2.5 mm dizolvate in 10 ml de ser fuziologic sa le beau din 6 in 6 ore fara sa mai imi faca alte analize sa fie sigur, inclusiv regim strict alimentar care l-am tinut 3 luni si am slabit 6 kg.Acum am terminat vancomicina de 4 zile si ieri am facut un scaun mai tare si la final a aparut si un pic de mucus cu niste firicele de sange in el .Va rog sa imi spuneti cum ar trebuie sa ma simt dupa tratament, cum ar trebui sa fac scaunele, este bine cum am facut, mai trebuie sa tin regimu alimentar, mai trebuie sa fac alte analize dupa tratament, Ar putea sa reapara alt episod dupa tratament.Va multumesc mult mult de tot.
3 comentarii
0
05-06-2022, ora 19:34
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Din tot ce ati relatat pare sa fie o infectie digestiva, cu un germene clostridium dificile, care e agresiv si rezistent. Ar trebui sa repetati testele, iar daca ies pozitive, iar, sa faceti si o cultura sa se vada la ce e sensibil acesta.
0
20-05-2023, ora 02:42
Ajutor
Nu este medic/terapeut
Ajutor
Bună ziua
Va deranjez cu o întrebare.
Ați reușit să scăpați de bacteria acesta pacatosa?
Copilul meu a fost diagnosticat de curand cu ea și încă suntem pe tratament cu Vancomicina.

Mulțumesc mult!
0
13-11-2023, ora 17:27
Razvanzfr
Nu este medic/terapeut
Razvanzfr
Salutare!
In urma unei operații am luat in spital virusul Clostridium dificile, pe care medicii l-au tratat atunci superficial cu doze soc.
După o lună am luat antibiotice iar Clostridium dificile s-a activat din nou.
Câteva zile am trăit un calvar(diagnosticarea durează destul de mult), nici nu puteam ieși din casă că mă duceam la wc din 10 in 10 min. Luam 4-5 pastile + prafuri smecta și degeaba.
In final la recomandarea unei farmaciste am incercat ceaiul din semințe de ștevie.
Personal eram sceptic, nu am crezut o secundă în eficacitatea lui însă după ce am băut o cana și am văzut că nu merg la baie și am mai baut-o și pe a doua, efectiv a dispărut orice simtoma.
I-am mai recomandat unui prieten care avea Leucemie și era internat în spital și efectiv la fel, de la primele căni de ceai nu a mai avut nici un simptom.
Recomand cu încredere ceai din semințe de ștevie!
Găsiți sigur la doamnele din piețe sau cred că și la Plafar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici