Probleme decalotare

28-08-2009
un_simplu_calator
Nu este medic/terapeut
un_simplu_calator
Buna ziua. Am o nelamurire in ceea ce priveste decalotarea penisului. Spun asta pentru ca simt oarecum disconfort cand vine vorba de acest lucru.
Mi'am inceput viata sexuala de mult timp si am avut nenumarate contacte sexuale insa am o problema cand vine vorba de decalotarea penisului.

Niciodata nu cred ca mi s-a rupt ata in totalitate si pot spune ca in timpul unor acte sexuale ma deranjeaza foarte mult. Se intampla ca uneori sa fie ata foarte stransa de capul penisului si sa nu existe probleme iar alteori se decaloteaza fara sa-mi dau seama. Dar in mare parte ata tine pielea foarte stransa de capul penisului in timpul erectiei.
Am intanlit multe neplaceri cand in timpul actului am incercat sa o decalotez mai mult si cu toate ca eram excitat prietena incerca sa o decaloteze total insa eu dadeam inapoi. Cand ating capul penisului e neplacut, am inteles ca la inceput se intampla asta pana ma obisnuiesc dar la mine e mereu.
Lucrul interesant este ca la primele contacte avute am stat cu penisul decalotat destul timp, chiar si 1-2 zile cand nu era in erectie ca apoi sa isi revina si ata sa stea stramta.
Au fost perioade cand imi tinea pielea foarte stransa de capul penisului si alte perioade cand penisul era decalotat indiferent de perioada.

O alta intrebare foarte importanta, nu cred ca am probleme cu ejacularea precoce insa aparitia partiala a pielii pe capul penisului face ca ejacularea sa fie mai rapida? Practic uneori capul este excitat de plimbarile pielii cand ata nu permite decalotarea totala si tine pielea stransa.

Cum pot avea o decalotare totala? stiu ca suna bizar intreband asta dar imi doresc sa o pot decalota usor, in acelasi timp sa nu fie mereu decalotata, mai ales cand nu e in erectie.
1 comentarii
0
25-07-2013, ora 16:44
socsii
Nu este medic/terapeut
socsii
as dori si eu un rsp la intrbarea de mai sus
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici