Probleme dermatologice.
Am inceput sa am probleme cu acneea inca de la 12-13 ani.Am incercat diferite tratamente recomandate de mai multi medici dermatologi( tetraciclina, clerasil, diferite solutii si creme preparate, sedinte cosmetice, etc) care nu au prea avut succes.Mai mult, acneea s-a extins, de pe fata, si pe umeri, piept, spate, fese si chiar brate.Acum am 18 ani si de cateva luni am intrerupt orice tratament impotriva acneeie care s-a vindecat de la sine, dar numai la nivelul fetei.Inca am mari probleme in special pe spate.
O alta problema este o infectie genitala care consta in prezenta unor "puncte" mici (cca 1 mm) si tari de culoare alba la nivelul pielii pe testicole si penis.Acestea sunt destul de numeroase si secreta uneori o substanta alba asemenea acneei.Aceste puncte nu pot fi indepartate prin extractie ca si cosurile, fiind foarte tari.Boala nu evolueaza, punctele nu se vindeca, nu isi schimba pozitia si nu apar altele noi.Nu se inrosesc si nu am mancarimi sau dureri.Am incercat sa ma tratez cu cateva creme locale care desi pareau sa dea reazultate dupa primele zile, nu au avut efect.
M-am gandit ca poate ar fi o legatura intre aceste afectiuni...Astept sfaturile si sugestiile voastre!
O alta problema este o infectie genitala care consta in prezenta unor "puncte" mici (cca 1 mm) si tari de culoare alba la nivelul pielii pe testicole si penis.Acestea sunt destul de numeroase si secreta uneori o substanta alba asemenea acneei.Aceste puncte nu pot fi indepartate prin extractie ca si cosurile, fiind foarte tari.Boala nu evolueaza, punctele nu se vindeca, nu isi schimba pozitia si nu apar altele noi.Nu se inrosesc si nu am mancarimi sau dureri.Am incercat sa ma tratez cu cateva creme locale care desi pareau sa dea reazultate dupa primele zile, nu au avut efect.
M-am gandit ca poate ar fi o legatura intre aceste afectiuni...Astept sfaturile si sugestiile voastre!
2 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu am avut contact sexual inca.
Trebuie sa faceti un consult dermatologic pentru a vedea despre ce este vorba si pentru a primi un tratament adecvat.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anti-androgen... imi doresc foarte mult sa scap de acnee
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 4pete pe fata in urma acneei
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 3tratament naturist pentru acnee
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 3acnee, foliculita sau ceva combinat?
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 5Acnee - demodex
- 4Acnee si Sotret, Roaccutane
- 3isotrexin gel si skinoren pentru acneea de pe spate
- 1Semnele lasate de acnee.Un sfat bun va rog!
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 9Tratament dermatologic acnee
- 1yasmin in tratarea acneei
- 0Flutasin pt acnee?
- 2Acnee
- 1Acnee ușoară
- 1Recomandare crema hidratantă pentru ten acneic
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: