probleme digestie

20-09-2014
florina_c
Nu este medic/terapeut
florina_c
Buna ziua, Am 24 de ani si e de cam o luna jumatate, sunt foarte stresata din cauza unor probleme grave in familie, mama fiind grav bolnava de cancer, ei bine de atunci am observat tulburari ale digestiei, constipatie dar nu tot timpul, schimbarea culorii a scaunului care a devenit un maron deschis, plutitor, cu aspect grasos si moale, uneori diaree alteori normal ca si consistenta dar fragmentat, sunt foarte ingrijorata caci ceea ce am citit pe internet m-a dus cu gandul ca as avea cancer pancreatic sau oricum ceva foarte grav, alte simptome nu prezint, ma simt chiar foarte bine, mananc bine, nu am stari de greata, intradevar acum ceva timp nu prea mancam din cauza stresului, nu prezint pete pe piele sau schimbarea culorii albului ochilor. ce ma sfatuiti?
1 comentarii
0
21-09-2014, ora 01:19
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FLORINA eu sunt pacient cu cancer si iti pot spune ca poti face cancer si din cauza stresului maxim, am intalnit persoana care sa consumat cat timp sotul era bolnav de cancer si a facut si ea, si din cate nmiau explicat medicii la care am mers stresul da pauze sistemului imunitar si atunci poate aparea cancerul, DAR mai poate fi din cauza stresului care modifica metabolismul, cam ca atunci cand erai la scoala si nu stiai lectia sau dadeai lucrare iti fiebea burta.Daca doresti da clik pe numele meu si trimitemi o adresa de mail unde sa iti trimit mai multe informatii despre cancer.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  •