probleme digestive

08-01-2009
manu1980
Nu este medic/terapeut
manu1980
Buna ziua! Am si eu o problema de cateva zile, mi-a aparut pe cerul gurii o pata alba ca o umflatura si cu o zona mai rosiatica in jur. De asemenea de vreo 2 saptamani am niste puncte rosii pe limba care la inceput m-au usturat si acuma am doar o senzatie ciudata, ca atunci cand mananci o bomboana mentolata. Nu-mi aduc aminte daca m-am ars sau nu cu vre-un aliment, dar imi aduc aminte ca acum cateva zile din greseala m-am intepat cu furculita in cerul gurii. In tot cazul, sunt destul de speriata. Imi poate da cineva un sfat, va rog frumos? Maine oricum ma duc la medic, dar sunt intr-o tara straina si increderea ca ma inteleg sau ca se ocupa cum trebuie de mine este destul de mica. Multumesc anticipat.
2 comentarii
0
08-01-2009, ora 19:31
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
E posibil sa fie o infectie dupa acea intepatura, acel lichid fiind puroi.E important daca ai semne de infectie:ai febra sau sinti cald in zona cerului gurii?Simti pulsatii la acel nivel?Durere?
0
09-01-2009, ora 10:17
manu1980
Nu este medic/terapeut
manu1980
Nu am febra, nici alte simptome de infectie. Partea alba a disparut, a ramas doar cea rosie cu usoara durere la inghitire. Un lucru pe care de altfel l-am observat este ca de cand am renuntzat la tzigarile mentolate, a u disparut si petele rosii de pe limba si senzatia ciudata. Totusi, am fost programata pentru luni la un consult amanuntit. Multumesc mult pentru raspunsul rapid, astept si alte pareri ale dumneavoastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici