probleme digestive: durere de stomac si balonari
am dureri continue si balonari, in special dupa masa, in zona stomacului, in partea dreapta. am facut eco general si rezultatul este bun. ce-ar putea fi?
5 comentarii
Mariana, e bine ca rezultatul ecografic e bun.Inseamna ca problema e legata de activitatea secretorie a stomacului. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
buna ziua, am 21 de ani si de aproximativ o luna, dupa fiecare masa am stari de greata asociate uneori cu dureri de cap si ameteli, iar alteori cu crampe abdominale, si destul de frecvente sunt si sughiturile dupa masa. in decembrie anul trecut am fost diagnosticata cu esofagita (vomitam foarte des, de 2-3ori pe sapatmana) si am urmat 3 luni de zile tratament in special cu pastile antiacide, pansamente gastrice. acum am inceput iar sa am aceleasis imptome, voma o data pe saptamana
as vrea sa stiu ce se intampla, din ce cauza apar aceste simptome si eventual si o adresa a unui cabinet medical care include si planning pe acest domeniu
Eu va sfatuiesc sa mergeti la un medic gastroenterolog sa va vada. Daca ati mai fost incercat i sa gasiti un altul. Catalina, nu ai zis de unde esti, ca sa ti se poata recomanda un medic/cabinet
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6foame excesiva
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 5durere de stomac dimineatza
- 10Problema la ficat
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 2dureri stomacale
- 7Help.. sarcina?
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1Presiune stomac
- 1Balonare, probleme gastrice
- 0Am nevoie de ajutor legat de nutritie alimentara
- 3Balonare, crampe abdominale, lipsa poftei de mancare
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
- 2Posibile probleme digestive sau altceva
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
Mai multe informații despre: Balonarea durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: