probleme dupa nastere!
am 22 ani si de curand am nascut un baiat de 3.300gr, pe cale naturala, nasterea a decurs bn...fara complicatii.. am 6 sapt de la nastere, am avut asa numitele lohii.acu o sapt in urma dadeau semne de disparitie(aproape ca nu mai trebuia sa port tampon) am facut niste exercitii fizice, n-am simtit nimic neobisnuit pe moment, insa dupa 2 zile am inceput sa am dureri de burta(ca cele ale menstruatiei) si sangerari cu cheaguri, o fi din cauza exercitiilor?sau poate sunt complicatii dupa nastere? mai am si niste hemoroizi din ultima luna de sarcina..si inca persista, o fi pe baza hormonala.. posibil sa se retraga? as fi recunoscatoare sa primesc un rasp. nu sunt in tara si o vb/sfat face cat un car cu aur! multumiri!
2 comentarii
Buna! Eu cred ca ar trebui neaparat sa te duci la medic sa te vada, in legatura cu aceasta sangerare. Mai bine sa fii precauta decat, Doamne fereste! sa apara alte complicatii. Iar in legatura cu hemoroizii...si eu m-am pricopsit cu ei inainte de nastere si nici acum nu am scapat...dupa 9 luni jum. S-au ameliorat, ce-i drept, am folosit niste creme mult timp (proctoglivanol si SunPiles- ceva naturist), insa trebuie mereu sa te feresti de constipatie... Multa sanatate iti doresc, iar daca afli de vreun tratament care sa trateze hemoroizii, te rog mult sa-mi spui si mie.
mc mult pt.indrumare...uof, uof...problemele astea! eu fol o crema pt hemoroizi:hemorzol... se utilizeaza dim si seara, knd o utilizam asa...park-park s-au facut niste imbunatatiri.. eeiii, de knd bebele imi ocupa mai tot tp..nu am mai folosit-o asa des... si au ramas asa..:( sper sa treak curand k tare mai sunt incomozi. sper sa nu apara nici o compliktie, nu sunt in tara si mi-e km greu cu doctorii astia! cunosc pe cineva cu aceleasi probleme:hemoroizi..si a fol o crema neagra, nush exact numele.. si in kteva sapt s-ao retras(era destul de dificila problema, erau de dimensiuni km mari) ma documentaz in leg cu asta si te anunt... o sa incerc si eu, numai k acum alaptez si nush dak o pot folosi! sanatate multa iti doresc!
Alte subiecte recente din această secțiune: