probleme dupa usg la 18.5 saptamini

25-11-2010
arissa
Nu este medic/terapeut
arissa
Sorry nu stiu daca aici as putea posta astfel de intrebari dar am niste probleme depistate la usg. Am mers la usg cind aveam 19 saptamini si 5 zile dar acolo mi s-a spus ca am doar 18 saptamini si 5 zile. Plus medicul mi-a spus sa revin peste 3 saptamini caci nu poate observa prea bine cum functioneaza una din valve. Mi-a spus sa nu-mi fac griji ca poate nu este o problema cu valva lui bebe doar ca inca nu s-a dezvoltat destul de bine pentru a vedea asta la usg, dar eu nu mai am somn de atunci mai ales din cauza ca nu stiu daca va fi totul bine cu fatul si daca il voi naste sanatos. Va rog mult sa-mi explicati daca este posibil ce fel de problema este aceasta si daca se va adeveri problema cu valva cit de grava este. Astept foarte mult un raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul