Probleme dureroase.
Bună seara! As dori sa îmi exprim simptomele aici în vederea găsirii unei soluții.
Sunt adolescenta, de câteva zile am probleme.Am un chist care provine din 2017, in urma unui incident în care m-am lovit un zona ovarelor.
Ciclul trebuia sa îmi vina acum 10 zile (a întârziat) iar de câteva zile încoace am avut dureri de ovar.
Astazi a fost total diferit.
După ce am ajuns acasă, am urinat și imediat după a început o durere groaznica care ținea de la zona de sub buric pana la ovare. Durerea încă persista, simt ca nu pot urina.As dori niște sfaturi sau un posibil diagnostic. Va mulțumesc!
Sunt adolescenta, de câteva zile am probleme.Am un chist care provine din 2017, in urma unui incident în care m-am lovit un zona ovarelor.
Ciclul trebuia sa îmi vina acum 10 zile (a întârziat) iar de câteva zile încoace am avut dureri de ovar.
Astazi a fost total diferit.
După ce am ajuns acasă, am urinat și imediat după a început o durere groaznica care ținea de la zona de sub buric pana la ovare. Durerea încă persista, simt ca nu pot urina.As dori niște sfaturi sau un posibil diagnostic. Va mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
mergeti la medic pentru un diagnostic corect,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
mergeti la medic pentru un diagnostic corect,
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinare dureroasa
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 7depozite de candida in vezica urinara + dureri la urinare
- 10cistita?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5dureri ovare si picioare
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 0Usturime puternica la urinat
- 1Simptome ovar
- 2Ovare inflamate
- 0Indomentacin supozitoare
- 2Dureri ovare
- 0Dureri de ovare in timpul administrării brânca ursului.
- 2Probleme cu urinarea
- 0Durere in afara menstrei
- 1Durere crunta de ovare dupa act
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
Mai multe informații despre: durerea de ovare Durerea la urinare durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: