Umflatura și discomfort la stomac

Bună ziua!
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
1 comentarii

Mai nou a început să mă ințepe în partea inferioară ( subomblicară). Înțepăturile nu sunt constante și nici de aceeași intensitate. Mă înțeapa și când apăs ( nu mă doare/înțeapa când apăs pe unflatură totuși)
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 2durere sub stomac
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 3Ce se intampla cu mine?
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 1dureri de stomac
- 5dureri stomac de cam 5 zile
- 0Durere la stomac
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 0Dureri stomac de durata
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 4infecţie la stomac?
- 1probleme la colon
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 1Am dureri de stomac mai sun de buric
- 0Pangastrita congestiva
Mai multe informații despre: durerea de stomac