Umflatura și discomfort la stomac
Bună ziua!
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
1 comentarii
Mai nou a început să mă ințepe în partea inferioară ( subomblicară). Înțepăturile nu sunt constante și nici de aceeași intensitate. Mă înțeapa și când apăs ( nu mă doare/înțeapa când apăs pe unflatură totuși)
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 1durere stomac
- 6Dureri de stomac si in spate.
- 0sensibilitate la stomac dupa argila
- 4intrebari despre toxocara
- 1dureri de stomac
- 2dureri de stomac
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 2dureri de stomac
- 4Dureri acute de stomac
- 4Durere de stomac cronica
- 1Presiune stomac
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
- 0Umflatura abdomen
- 0Durere de stomac
- 1Poti sa consumi ulei esential?
Mai multe informații despre: durerea de stomac umflatura pe abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: