Umflatura și discomfort la stomac
Bună ziua!
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
Mi-a apărut în stânga buricului o umflătură și am început să am un discomfort la stomac (uneori mai slab, alteori mai puternic), scaune dese (uneori nu reușesc să fac și sunt doar constipat) dar și gaze la stomac.
Este vreo șansă să fie hernie sau este altă problemă ?
P.S: Sunt o persoană supraponderala.
1 comentarii
Mai nou a început să mă ințepe în partea inferioară ( subomblicară). Înțepăturile nu sunt constante și nici de aceeași intensitate. Mă înțeapa și când apăs ( nu mă doare/înțeapa când apăs pe unflatură totuși)
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..
M-am interesat și nu am vazut aceste simptome la hernii și nici nu pot să îmi împing la loc acea unflatură cum se spune că ar trebui să se poată la o hernie. În plus, după ce mănânc începe să mă doară stomacul mai tare.
Vă rog ajutați-mă..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 2Ce poate sa fie ?
- 2durere sub stomac
- 2O intrebare.
- 4durere de stomac
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 1durere stomac
- 3dureri stomac
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 1Greturi frecvente urmate de dureri de stomac
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 2De mai bine de o saptamana am dureri puternice de stomac
- 4Gastrita sau altceva?
Mai multe informații despre: durerea de stomac umflatura pe abdomen
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: