Probleme in timpul actului sexual
Buna,
Am o problema destul de grava...eu si iubitul meu (amandoi avem 18 ani) am hotarat sa ne incepem viata sexuala ptr. ca suntem impreuna deja de aproape 2 ani. toate bune si frumoase...dar ne chinuim mult la capitolul sex. asta pentru ca el nu ma poate penetra (ori penisul lui intra f. greu ori deloc) din cauza vaginului meu care cred ca e prea stramt + durerile pe care le am. ma doare ingrozitor...el vede asta, e bland si apreciez ca se opreste - dar as vrea sa stiu ce pot face in aceasta situatie...imi doresc f. mult sa fac dragoste cu el, dar fara sa ma doara si fara ca el sa fie nevoit sa se opreasca din aceasta cauza :-<
as aprecia daca mi ati putea oferi cateva sfaturi...
Am o problema destul de grava...eu si iubitul meu (amandoi avem 18 ani) am hotarat sa ne incepem viata sexuala ptr. ca suntem impreuna deja de aproape 2 ani. toate bune si frumoase...dar ne chinuim mult la capitolul sex. asta pentru ca el nu ma poate penetra (ori penisul lui intra f. greu ori deloc) din cauza vaginului meu care cred ca e prea stramt + durerile pe care le am. ma doare ingrozitor...el vede asta, e bland si apreciez ca se opreste - dar as vrea sa stiu ce pot face in aceasta situatie...imi doresc f. mult sa fac dragoste cu el, dar fara sa ma doara si fara ca el sa fie nevoit sa se opreasca din aceasta cauza :-<
as aprecia daca mi ati putea oferi cateva sfaturi...
5 comentarii
O vizita la sexolog va poate ajuta nesperat de mult. Un sexolog adevarat stie cum sa va ajute sa depasiti problema dv.
Probleme cu lipsa de Ca ? Daca nu se gaseste ceva organic (pus in evidenta de analize) cautati izbavirea la psiholog.
Probleme cu lipsa de Ca ? Daca nu se gaseste ceva organic (pus in evidenta de analize) cautati izbavirea la psiholog.
Probabil ne-ar ajuta, dar in orasul in care stam cred ca numa' sexologi nu gasesc.altceva ce am putea face? :-<
Mergeti la Bucuresti sa cautati unul - de ex. Bebe care acum 1-2 ani avea emisiune la TV Acasa; are si o carte scrisa. Poate iei de acolo un nr.telefon
Cred k v-ar ajuta mai repede un raspuns scurt si la subiect.Chiar daca nu am o varsta prea mare am trecut peste asta si stiu cum e.Anna nu are rost sa te mint k prima oare nu doare, e normal sa te doara daca nu ti-ai inceput viata sexuala si n-o sa reuseasca sa te penetreze decat daca suporti si tu putin durerea.Daca durerea e prea mare ar putea s-o amelioreze putin excitandu-te.Nu stiu daca veti reusi sau nu dar un sexolog n-ar face decat sa va dea mai multa incredere in voi, deci daca vreti reusi pana la urma tot datorita voua.La inceput e mai greu dupa aia vine placerea, nu vreti sa vedeti cum e?
am si eu o problema...:((imi iubesc prietenul enorm si vreau sa incercam cat mai multe lucruri noi in ceea c priveste viata sexuala numai k am incercat deja mai multe pozitii si in majoritatea pozitiilor ma doare ingrozitor...de ce?ce inseamna si c pot face sa scap de aceasta problema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 28Sunt nimfomana asa cum a spus sotul meu?!
- 18legat de sex..
- 4Am reusit.. mi-am inceput viata sexuala, totul este ok
- 3Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 7de cate ori este normal sa faci sex pe saptamana?
- 4Ajutor! Dureri in timpul actului sexual, dar si dupa
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 8de ce nu simt nevoia sa ma culc cu ea? o iubesc f mult, dar dorinta nu exista.
- 6absenta libidoului
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 4Lipsa sex de cand a nascut prietena
- 1dureri in timpul actului sexual
- 5reinceperea vietii sexuale dupa 2 luni de tratament si abstinenta dar cu probleme
- 4Durere in timpul actului sexual
- 5Cum reaprind scânteia singur?
Mai multe informații despre: Importanta sexului in cuplu durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: