probleme in viata de cuplu

04-11-2009
claudyaa
Nu este medic/terapeut
claudyaa
sunt impreuna cu pr meu de 2 ani. sun an am locuit impreuna cu parintii mei apoi am inceput facultatea, sunt in anul I la facultate si stau tot cu prietenul meu de data asta singuri , de o luna de cand am inceput facultatea la inceput ne-am inteles super pt k era asa cu vruiam noi eram singuri intr-un oras liberi, fara parinti, dupa o luna atitudinea lui sa schimbat spune k mai bine nu ne mutam impreuna la facultate k mai bine statea separati la camin, ca el se simte constrans, k vrea sa mai iese si cu altcineva adica cu alte fete, k sa plictisit sa stam mereu impreuna k mai vrea si altceva dar in acelasi timp spune k ma iubeste pe mine si k numai pe mine o sa ma iubeasca mereu, , eu sunt o fire mai geloasa pt k mereu imi spne k o sa se duk la alta k vrea sa iese cu prietenii lui si cu o alta fata iar pe mine oarecum sa ma tina cam in umbra, mereu e incordat cand ne intalnim la el la facultate si nu ii convine de ce ma duc, si ma duc ft ft rar, dar lui nu-i convine, spune k nu ne mai intelegem k eu sunt istericasi k uneori nu ma mai suporta, iam zis ca sa ne despartim, dar el a zis k nu vrea sa se desparta de mine, uneori spune k nu ii place decat k facem sex si se simte bine, dar a doua zi sune k ma iubeste, uneori nu mai rezist, sufar prea mult, as vrea sa-l las, dar e primul meu pr prima mea dragoste, si ma simt oarecum legat de el pt ca ne-am cuclcat impreuna si k ma dezverginat, , nu stiu ce sa fac am impresia k dak il las nu o sa se mai uite nimeni la mine pt k nu mai sunt virgina. am nevoie de un sfat urgentt va rog
2 comentarii
0
10-11-2009, ora 01:15
despinetta
Nu este medic/terapeut
despinetta
papushica, eu zic sa inveti sa vobesti fluent limba romana. Cum ai promovat clasa a IV-a cu exprimarea asta? zici ca esti studenta?
In privinta lui, lasa-l ca nu merita. n-are minte. reda-i libertatea shi apasa pe "delete" in mintea ta
0
13-11-2009, ora 16:48
1onutz
Nu este medic/terapeut
1onutz
Nota 10 pentru raspunsul de mai sus. Urmeaza-i sfatul "papushica" ! Vai de tara asta cu asa studendti inteligenti. Daca te superi iarta-ma !
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici