probleme la inceputul actului sexual
buna ziua
am si eu o problema si va rog sa imi raspundeti cat mai urgent.
pe scurt povestea mea: de cateva zile mi-am format o relatie, in care eu si iubitul meu, ne propunem sa se termine printr-un mariaj, insa ca si un cuplu avem o problema la capitolul dragoste(sex). eu am 30 de ani, el are 32 de ani, ambii am avut si alte relatii sexuale inainte de a ne cunoaste, ca orice cuplu printr-o joaca am ajuns sa facem dragoste sa se produca actul sexual care sa finalizat prin a se termina el si eu nu. Astfeel am inceput sa repetam tot in acea zi o alta partida de dragoste, insa problema noastra apare in acel moment si este ca el are un penis mai gros iar eu sunt mai stranta, deci dupa preludiu eu sunt excitata iar cand e sa se desfasoare actul sexual nu reuseste sa ma penetreze. nu ma doare dar nu vrea sa intre. si eu incep sa nu mai fiu excitata si sa ma gandesc ca vina mea ca sunt prea stranta si ma tem ca il voi pierde. ma napusttesc fel si fel de ganduri, iar cand am mai incercat dupa ce am facut o pauza in care ne-am imbratisat am vorbit, el ma sprijinit, nu am mai reusit deloc sa se intample actul sexual iar el de la stare lui de excitare pur si simpu i-a "murit " penisul.. in continuare el nm sprijina si spera ca va fi bine si ma roaga sa nu gandesc negativ dar sincer eu ma tem sa mai incercam asa ca la partea cu sexul o neglijez. nu stiu ce sa fac, il iubesc si avem planuri sa ne facem o familie, dar si viata sexuala e importanta fata de restul, poate cea mai importanta.
multumesc
am si eu o problema si va rog sa imi raspundeti cat mai urgent.
pe scurt povestea mea: de cateva zile mi-am format o relatie, in care eu si iubitul meu, ne propunem sa se termine printr-un mariaj, insa ca si un cuplu avem o problema la capitolul dragoste(sex). eu am 30 de ani, el are 32 de ani, ambii am avut si alte relatii sexuale inainte de a ne cunoaste, ca orice cuplu printr-o joaca am ajuns sa facem dragoste sa se produca actul sexual care sa finalizat prin a se termina el si eu nu. Astfeel am inceput sa repetam tot in acea zi o alta partida de dragoste, insa problema noastra apare in acel moment si este ca el are un penis mai gros iar eu sunt mai stranta, deci dupa preludiu eu sunt excitata iar cand e sa se desfasoare actul sexual nu reuseste sa ma penetreze. nu ma doare dar nu vrea sa intre. si eu incep sa nu mai fiu excitata si sa ma gandesc ca vina mea ca sunt prea stranta si ma tem ca il voi pierde. ma napusttesc fel si fel de ganduri, iar cand am mai incercat dupa ce am facut o pauza in care ne-am imbratisat am vorbit, el ma sprijinit, nu am mai reusit deloc sa se intample actul sexual iar el de la stare lui de excitare pur si simpu i-a "murit " penisul.. in continuare el nm sprijina si spera ca va fi bine si ma roaga sa nu gandesc negativ dar sincer eu ma tem sa mai incercam asa ca la partea cu sexul o neglijez. nu stiu ce sa fac, il iubesc si avem planuri sa ne facem o familie, dar si viata sexuala e importanta fata de restul, poate cea mai importanta.
multumesc
2 comentarii
Nu dispera, si eu sunt cu sotul meu la fel, el are penisul mai mare si la fel ca voi am patit si noi la inceput. O saptamana nu am reusit sa facem dragoste si am consultat un medic. Si noi eram fiecare dupa o alta casatorie in care eu nu am avut probleme de acest gen. Am fost la un medic ginecolog care m-a consultat si a zis ca sunt perfect normala doar ca am un vagin mai strimt iar el este mai 'mare'. La inceput chiar am refuzat ideea de a mai face dragoste dar cu ajutorul lui si a faptului ca ne iubeam f mult am reusit sa invingem aceasta 'bariera'. Ca sa nu ai probleme trebuie sa te rupi de toate problemele si sa fii f excitata, iar in timp problema se va rezolva, vaginul este elastic si se va obisnui cu 'masura' dar nu ii cere din prima. Aici trebuie f multa intelegere si rabdare din partea lui, si a ta bineinteles. Cu timpul nu va mai fi o problema, dar nu il neglija pentru ca intr-o casnicie sexul are un rol f important, poate cel mai important dupa iubire si respect.
Comunicare, comunicare si multa-multa relaxare! ;)
Nu mai gandi, nu te mai lasa napustita de tot felul de ganduri ;)
Go with the flow! ;)
Nu mai gandi, nu te mai lasa napustita de tot felul de ganduri ;)
Go with the flow! ;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act