Probleme la stomac?!

Hai salut, am si eu o problema cu stomacul, e foarte zgomotos daca am treaba si nu manance vai si amar de mine, scoate niste zgomote de mori, inca nu am fost la medic... ma poate ajuta cineva cu un sfat orice, raman dator !
3 comentarii

Probabil ai aciditate ridicata, solutia e simpla, mananca cate ceva cand stomacul bolboroseste, si ai grija sa bei minim 2 l de apa pe zi. Incearca si cu activia, iti va reface flora stomacala.

Cel mai bun sfat este sa mergi la un medic gastroenterolog.cu cat descoperi mai devreme boala si o tratezi cu atat mai bine.nu neglija.citeste despre gastrita sau infectia cu helicobacter

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8probleme cu stomacul
- 2Afectiune la stomac
- 21Usturimi la stomac
- 8Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac
- 7Dureri stomac si scaun cu sange
- 7dureri de stomac
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 6ficat marit, stomacel matit si rinichiul stang marit la copilas de un an si 10 luni
- 10probleme digestive - ajutor!
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 0probleme stomac, suplimente fier
- 4Dureri acute de stomac
- 1Probleme stomac iritat : de la reflux, HP sau giardia?
- 0Stomac, balonare - remediu?
- 0bolboroseli in stomac
- 3Zgomote in stomac
- 1Zgomote ciudate in stomac
- 2Probleme cu stomacul
- 0Stomac zgomotos
Mai multe informații despre: Stomacul zgomotul intestinal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: