probleme legate de ac

20-01-2012
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
aseara am luat pastila la ora 23. M-am simtit rau cam toata noaptea si pe la ora 4 am vomitat.nu stiu daca a avut timp sa intre in organism pastila contraceptiva, pentru ca au trecut doar 5 ore..pe prospect scrie ca daca au trecut doar 3-4 ore de la luarea pastilei trebuie sa procedezi ca in cazul in care ai uitat sa iei pastila. Asa ca pe la ora 5 am luat inca o pastila..cea pe care normal trebuie sa o iau in seara asta.O sa iau in seara asta pastila pt maine si tot asa pana termin folia..dar ce fac in ultima zi? sa nu mai iau pastila in ultima zi si sa ma protejez apoi 7 zile?sau sa cumpar o cutie noua si sa iau din ea o pastila?..acum mai sunt protejata, tinand cont ca nu au trecut cele 12 ore de cand am luat cealalta pastila?
2 comentarii
0
20-01-2012, ora 20:05
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cel mai bine, acum, este să luaţi o folie nouă, din care să luaţi o singură pilulă: cea din ultima zi.

Sunteţi sub protecţie.
0
21-01-2012, ora 01:00
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
Va multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul