Probleme mastrubare

28-12-2009
AnaMaria16
Nu este medic/terapeut
AnaMaria16
Am 16 ani, am inceput sa ma mastrubez in urma cu o saptamna, iar de cateva zile ma simt tot timpul excitata Oo
E ceva normal? Adica nu am mai avut pana acum experiente sexuale, de aceea mi se pare ca clitorisul este cam umflat si rosu Oo.
Please help, a si as vrea, dak se poate sa mi se raspunde cu privire la problema mea, nu sa imi tina morala de anormalitatea mastrubarii fiindk sunt destul de constienta de ceea ce fac.

Multumesc.
3 comentarii
0
28-12-2009, ora 12:42
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu prea e normal, pare sa fie vorba de o inflamatie locala. Asemenea inflamatii, de regula, au tendinta sa se vindece spontan. Deci, luati o pauza de 5 zile de la acest obicei si vedeti ce se intampla. Daca cedeaza spontan, e OK. Daca nu, un consult e indicat.
0
16-10-2013, ora 22:16
roxi334
Nu este medic/terapeut
roxi334
Eu fac 17 ani si la fel ca ea am clitorisul umflat, dar nu cred ca e de la masturbare, deoarece cu vreo 3 zile inainte am avut un act sexual. apoi si intr'o seara m'am masturbat, clitorisu numai el e umflat si rosu si ma doare cand il ating.. ce pot face ?:(((
0
16-11-2013, ora 16:05
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
AnaMaria16 si roxi334


Clitorisul este umflat si rosu pentru ca trebuie sa il lubrifiezi si pe el saracul:((((ca ma apuca si plansul la ce ii faceti.deci:clitorisul ca si penisul trebuie lubrifiat, pentru ca altfel apar iritatii de tot felul din cauza frictiunii(pe uscat)folositi lubrifiant pe baza de ulei si o sa vedeti ce miracole face(sporeste placerea si nu veti mai avea parte de umflaturi si roseala si alte chestii)nu cred ca e vorba de o chestie medicala..este un simplu fapt ca trebuie sa lucrati foarte fin cu clitorisul, el fiind foarte sensibil...dar asta stiti mai bine:)!ceau Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la copii
  • Mituri despre masturbare
  •