probleme ochi
buna, am 35 ani si de 2 zile mi se intampla ceva, ma uit la scrisul de la televizor si schimb vederea pe un peret il vad si pe perete, ma uit la numarul unei masini si ma uit la capota masinii il vad numarul si pe capota, chiar si alte obiecte daca ma uit la ele si scmb vederea in alta parte penrtu 2 secunde la vad si acolo, in general dimineata este pronuntat si ochii obositi parca nu as fi dormid, intro saptamana am programare la oftalmologie, sanatate.
2 comentarii
Buna dimineata!Iti recomand un consult oftalmologic cu examinarea polului anterior, polului posterior, cicloplegie si refractie; in functie de examinari, ne vom orienta catre un diagnostic si catre tratament; numai bine
as si eu o problema, am fost la 3 oftamologi in ultimele 2 sapt cu problema ochilor.de 7 ani port ochelari ci miopie.in fiecare an imi crestea cu-0, 25 dar anul acesta cand am fost la control deoarece incepusem sa nu mai vad mi-a gasit mai mult cu-1.adica anul trecut aveam -2 la od si-1, 75os si anul acesta am -3 la od si -2, 75 la os, dar problema e ca, cu ochiul stang nu vad bine, la aparatul la care ma consultat mereu mia dat -2, 75 dar eu nu vad cu acest nr si la citit medici si-au dat seama k am nevoie de -3 ca sa vad bine.acum doct mau lasat un pic in proba cateva zile, zicand ca unde e diferenta foarte mare la nr si ink nu sa obisnuit ochiul.dar deja ii port de o sapt si vad la fel cu ochiul stang.eu nu inteleg cum se poate asa ceva, aparatul sa imi arate un nr pe care eu nu pot sa il vad cu el.puteti ca rog sa imi dati un sfat ce as putea sa fac, medci unde am fost eu mi-au zis sa stau asa si dk nu imi revin imi va schimba lentila.
va multumesc.
va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie pentru luxatie anterioara de cristalin la un ochi
- 1Miochimia pleoapa superioara stânga
- 1Miopie
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 3Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde